fbpx

Een vorstelijke thuis
Ontdek de elegante serviceflats van Koninksveld

Residentie Koninksveld

De meeste assistentiewoningen geven weinig assistentie! Dat is gelukkig anders bij Koninksveld! Van maandag t/m vrijdag is er van ’s morgens tot ’s avond altijd omkadering aanwezig die je kan bijstaan, ondersteunen en helpen. 

Beschikbare Flats

Onze flats zijn ruimtelijk, hebben bijzonder veel lichtinval en zijn smaakvol ingericht. Ze bieden het perfecte evenwicht tussen de privacy van een eigen appartement en de voordelen van onze gemeenschappelijke voorzieningen.

Gamen in assistentiewoning

Vol leven....

De voordelen van een ruime flat en niet de nadelen van een woonzorgcentrum. Je kan steeds rekenen op veel omkadering en dat op de momenten dat jij dit wil. Willen de kleinkinderen komen spelen of blijven slapen? Geen enkel probleem! Jij beslist zelf wat je graag hebt!

Sociale gemeenschap

Iedere voormiddag en namiddag is er wel iets te doen! Van samen koffie drinken tot samen verse soep maken… of genieten van een kaas & wij avond terwijl iemand een lezing komt geven over de geschiedenis van Leuven. Alles kan in Koninksveld…

Veiligheid en comfort

Er is altijd iemand die je kan helpen. Hulp nodig met de thermostaat? Of lukt er iets niet met je smartphone? Misschien is het comfortabel dat er iemand langskomt om te kijken dat je je medicatie hebt genomen? Kom langs en bespreek het met ons. We helpen je graag!

Gepersonaliseerde Zorg

Zorg verloopt niet altijd via een witte schort! Zorg is ook een luisterend oor zijn of even langskomen om je te helpen met je pc. Zorg is ook medische zorg waar je bij Paloma steeds aan het goede adres bent. Wij gaan voor je op zoek naar de juiste thuisverpleegkundige, naar een bekwame medische pedicure, naar thuiszorgmateriaal of iemand die je helpt in het huishouden. 

Woonassistent Prinsenhof Dendermonde

De troeven van Koninksveld

44 moderne appartementen

Gelegen in het charmante Linden, biedt Koninksveld je de omkadering om overal te geraken waar je wil zijn. Dit op eigen kracht of met hulp van de woonassistent en de wooncoaches.

Meer dan 38u per week omkadering aanwezig

In Koninksveld biedt Paloma alle bewoners heel veel omkaderingsmogelijkheden. Helpende handen die je met vragen of uitdagingen dadelijk verder kunnen helpen. Heb je nog iets van de winkel nodig? Wij gaan het voor je halen. Wil je als dochter weten of je ouders hun medicatie hebben genomen: we ondersteunen jullie. Dit en nog veel meer is mogelijk op maat. Wil je hier meer over weten? Kom gerust even langs of maak een afspraak.

Nieuwbouw

Het voordeel om in een drempelloze nieuwbouwwoning te wonen heeft tal van voordelen. Minder verbruik van gas en elektriciteit, gemakkelijker in onderhoud, een aangepaste badkamer, nieuwe keukentoestellen,…

Prachtige Ligging

Achter het gebouw van Koninksveld tref je een uitgestrekte groene vlakte aan die rustgevend is. Ook het buitenterras, de aangelegde tuin en petanquebaan behoren tot de voordelen. De Diestsesteenweg heeft het voordeel dat je via de hoofdbaan dadelijk overal kan geraken.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over Residentie Koninksveld, onze serviceflats, of wil je een rondleiding inplannen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen in je zoektocht.

Bekijk nog andere projecten van Paloma Vlaanderen

Populierendreef Mechelen

Populier

Poplierendreef is gelegen nabij het centrum van Mechelen. De residentie bestaat uit 26 erkende assistentiewoningen + een woning voor de conciërge.

serviceflat-residentie-de-veiling_5

De Veiling

Residentie van 20 flats te Hoogstraten.
Overname vanaf 1 januari 2023

residentie-schelde21

Schelde 21

Een project van 104 erkende assistentiewoningen dat gelegen is op het prachtige Nieuw Zuid te Antwerpen.

 

 

Ontdek de Paloma brochure!

Met Paloma Vlaanderen staan we bekend voor ons uniek woonconcept! Wij zijn erin geslaagd om betaalbaarheid te koppelen aan dienstverlening met inhoud. Een inwonend conciërgekoppel, groepsvoordelen voor eigenaars en bewoners en meer!

Wil je graag meer weten?
Download onze brochure door het onderstaande formulier in te vullen.