Stijlvol wonen
Moderne pracht bij Residentie Keyseryk

Residentie Keyseryk

Residentie Keyseryk bevindt zich op een rustige locatie in de stationsstraat 91 te Boutersem, vlakbij basisschool De Notelaar en op wandelafstand van de Okay supermarkt. Rondom is heel wat groen te vinden en voldoet het aan alle hedendaagse comfort: drempelluw, brede deuren, antislipvloer, handgrepen, overdekt terras… Ben jij een zelfstandige 65-plusser die privacy, comfort, veiligheid en gezelligheid zoekt? En wil je ook nog volop van het leven genieten? Dan is Keyseryk op jouw maat gebouwd.

 

Beschikbare Flats

Onze flats zijn ruimtelijk, hebben bijzonder veel lichtinval en zijn smaakvol ingericht. Ze bieden het perfecte evenwicht tussen de privacy van een eigen appartement en de voordelen van onze gemeenschappelijke voorzieningen.

Keyseryk

Ruimte voor ontmoeting en warme sociale contacten

Er zijn 26 erkende assistentiewoningen voorzien. De prachtig afgewerkte gemeenschappelijke ontmoetingsruimte, waar de activiteiten georganiseerd worden of die kan afgehuurd worden voor een feestje van één van de bewoners, kan je mits reservering gebruik maken wanneer je wil. Het is een verruiming van je eigen appartement. De residentie beschikt extra over een waslokaal en een afsluitbare vergader/hobbyzaal aanvullend op de ontmoetingsruimte. Voor elk wat wils dus!

Woonassistent als vertrouwenspersoon

Als bewoner kun je met eender welk probleem terecht bij onze woonassistent Marc. Marc is verpleegkundige van opleiding en is 4u/week op vrijdagnamiddag aanwezig als jouw vaste vertrouwens- en contactpersoon. Hij werkt samen met zorg- en dienstverleners, is persoonlijk of telefonisch bereikbaar en zorgt voor ontmoetingsmomenten en activiteiten in een huiselijke sfeer.

De troeven van Keyseryk

26 moderne appartementen

Keyseryk is een succes…dat mag gezegd worden! Al jaren heeft het project een bezettingsgraad van meer dan 90%. 

Duurzaam

De eigenaars hebben geïnvesteerd in energiebesparende oplossingen zoals zonnepanelen en een warmtepomp. Hierdoor bespaar je als bewoner per maand heel wat geld op je energiefactuur!

Nieuwbouw

Het voordeel om in een nieuwe drempelloze nieuwbouwwoning te wonen heeft tal van voordelen. Minder verbruik van gas en elektriciteit, gemakkelijker in onderhoud, een aangepaste badkamer, nieuwe keukentoestellen,…

Prachtige Ligging

Gelegen op een rustige groene locatie centraal in Boutersem.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over Residentie Keyseryk, onze serviceflats, of wil je een rondleiding inplannen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen in je zoektocht.

Bekijk nog andere projecten van Paloma Vlaanderen

Schermafbeelding 2021-12-09 om 18.35.09

Agnetenpark Peer

Agnetenpark is een inbreidingsproject in het hartje van het centrum in Peer. Paloma zal de uitbating doen van de 19 erkende assistentiewoningen maar zal ook de zorg & dienstverlening faciliteren voor 32 woonunits voor personen met een beperking. Dit alles ligt ingebed in een woonproject van residentiële appartementen waar er gesproken kan worden van geïntegreerd wonen en leven.

Ontwerp zonder titel

Koninksveld

Deze residentie van 44 erkende assistentiewoningen is gelegen in Linden (Lubbeek).

Vanaf 1 mei 2023 zal Paloma de beheersinstantie zijn van dit prachtige project.

Residentie keysereyk Boutersem

Keyseryk

Keyseryk is een project van 26 erkende assistentiewoningen, gelegen in het centrum van Boutersem.

Ontdek de Paloma brochure!

Met Paloma Vlaanderen staan we bekend voor ons uniek woonconcept! Wij zijn erin geslaagd om betaalbaarheid te koppelen aan dienstverlening met inhoud. Een inwonend conciërgekoppel, groepsvoordelen voor eigenaars en bewoners en meer!

Wil je graag meer weten?
Download onze brochure door het onderstaande formulier in te vullen.