fbpx

Flats, service & meer...
Ontdek Prinsenhof in Dendermonde

Residentie Prinsenhof

De 82 flats van Residentie Prinsenhof zijn pal in het centrum van Dendermonde gelegen op de Vlasmarkt, vlakbij de Grote markt.

Een rustige sfeervolle omgeving in de stad. Winkels, terrasjes, evenementen… Prinsenhof staat voor levendigheid, connecteren met elkaar en samen genieten in een prachtig historisch kader

In Prinsenhof maak je deel uit van een unieke community van gelijkgezinde zielen, van actieve mensen die net als u op zoek zijn naar wat er echt toe doet. Enthousiastelingen die willen genieten, die hun leven zinvol willen invullen en hier de vrijheid vinden om dat in alle veiligheid te doen.

Gezellige en comfortabele appartementen waar je jezelf kan zijn...

We bieden verschillende types appartementen voor bewoners met verschillende behoeften:

Een assistentiewoning in het Prinsenhof is veel meer dan een 1- of 2 slaapkamerappartement. Bovenop de betaalbare servicekost kan je vrijblijvend genieten tal van diensten, op maat van uw budget. Het basispakket van deze erkende assistentiewoningen omvat: een woonassistent, crisis- en overbruggingszorg, prachtige gemeenschappelijke ruimte in de authentieke kapel,de wintertuin met zicht op de tuin en een professioneel noodoproepsysteem (24 uur op 24).

Residentie Prinsenhof Dendermonde

Koninklijke Sfeer met karakter

De appartementen variëren in grootte en aantal slaapkamers. Ze zijn allemaal voorzien van een ruime slaapkamer, mooie leefruimte, een volwaardige keuken en een ruime toegankelijke badkamer (met toilet). De ideale plek om uw tweede en derde jeugd te beleven.

Kwalitatieve dienstverlening

We bieden alle bewoners en hun familie een gerust gevoel. Samen met onze conciërge, de 2 woonassistenten en ons animatie-team kan je rekenen op een 24/7 dienstenaanbod dat betaalbaar is en à-la-carte.

Woonassistent Prinsenhof Dendermonde
Residentie Prinsenhof Dendermonde

Ruimtelijk

Elke ruimte in het project is doordacht ingedeeld en uitgetekend zodat iedereen – jong én oud – er zich snel thuis voelt. Want laat er geen misverstand over bestaan: Prinsenhof is er niet enkel voor actieve zestigplussers. Hier is iedereen welkom.

Winter en zomer kan je er bij de minste zonnestraal genieten van het heerlijke buitenleven: tuinterras, wintertuin en 2 ruime kapelterrassen. Dankzij kamerhoge ramen geniet je bovendien ook binnen van sublieme uitzichten en veel lichtinval.

" Altijd iets te beleven... in den hof van de prinsen en prinsessen "

Iedere namiddag van valt er wel iets te beleven. Samen dingen doen is zoveel leuker dan alleen.

Animatie Residentie Prinsenhof Dendermonde

De troeven van Prinsehof

Onze Voorzieningen

Bij Prinsenhof Dendermonde bieden we verschillende voorzieningen om ervoor te zorgen dat je je comfortabel en gelukkig voelt.

24/7 zorg en verpleging op maat van je noden.

couch

Ruime en smaakvol ingerichte serviceflats

Gemeenschappelijke ruimtes voor sociale activiteiten

Begeleide uitstapjes, binnen en buiten activiteiten

Tuinen voor ontspanning en frisse lucht

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over Prinsenhof Dendermonde of een rondleiding plannen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van je volgende avontuur in Prinsenhof.

Bekijk nog andere projecten van Paloma Vlaanderen

Residentie Zilverzand Hechtel Eksel

Zilverzand

Zilverzand is een groep van erkende assistentiewoningen dat pal in het centrum van Hechtel-Eksel is gelegen in de provincie Limburg. Het betreft een overname van een reeds bestaand project. Het project bestaat uit 20 erkende assistentiewoningen.

 

3746002232000014503-1

Prinsenhof

Prinsenhof is een kloosterdomein dat omgetoverd werd naar 82 erkende assistentiewoningen in het hartje van Dendermonde.

Residentie Farmacie

Farmacie

Farmacie is een project van 14 erkende assistentiewoningen dat gelegen is in Vosselaar tegenover de gekende top bistro Farmasie.

Ontdek de Paloma brochure!

Met Paloma Vlaanderen staan we bekend voor ons uniek woonconcept! Wij zijn erin geslaagd om betaalbaarheid te koppelen aan dienstverlening met inhoud. Een inwonend conciërgekoppel, groepsvoordelen voor eigenaars en bewoners en meer!

Wil je graag meer weten?
Download onze brochure door het onderstaande formulier in te vullen.