Onze Vacatures

Werken bij Paloma? Dat is meer dan gewoon "de rol" spelen van een woonassistent...

Samen met het inwonend conciërgekoppel in de residenties, onze wooncoaches, het “green team” en de directie binnen Paloma hebben we een kleinschalige familiale werking. We vormen als team een hechte groep omdat iedere functie even belangrijk is en we elkaar nodig hebben om iedere dag opnieuw het beste van onszelf te kunnen geven aan de bewoners.
We vertrekken steeds vanuit de levensstijl en passies van de bewoners en stellen hiervoor een passend team samen per residentie.

Nope! We zijn geen beursgenoteerd bedrijf en nee je hebt ook geen 1500 andere collega’s. Bij ons ben je belangrijk als individu en speel je met je eigen talenten een cruciale rol binnen de organisatie. Binnen de sector van de erkende assistentiewoningen zijn we de sterkst groeiende en meest vernieuwende beheersinstantie die je zal tegenkomen! Denk je graag “out of the box”? Dan ben je bij ons aan het juiste adres… want dat hebben we nodig om te zorgen voor innovatie en vernieuwing.

Met Paloma streven we naar de volgende kernwaarden en normen:

Bovenstaande kernwaarden vinden we essentieel en willen we iedere dag opnieuw uitdragen als beheersinstantie.Kan jij je in onze bovenstaande beschrijving herkennen? Dan ben jij misschien de geknipte collega voor ons en leren we je super graag kennen.

Niet de functie gevonden die je zocht?

Je kan altijd spontaan solliciteren en dan contacteren we je als we een gepaste functie voor je hebben.

Ontdek de Paloma brochure!

Met Paloma Vlaanderen staan we bekend voor ons uniek woonconcept! Wij zijn erin geslaagd om betaalbaarheid te koppelen aan dienstverlening met inhoud. Een inwonend conciërgekoppel, groepsvoordelen voor eigenaars en bewoners en meer!

Wil je graag meer weten?
Download onze brochure door het onderstaande formulier in te vullen.