fbpx

Kwalitatief en betaalbaar?
Het kan!

Met Paloma Vlaanderen staan we bekend voor ons uniek woonconcept! Wij zijn erin geslaagd om betaalbaarheid te koppelen aan dienstverlening met inhoud. Een inwonend conciërgekoppel, groepsvoordelen voor eigenaars en bewoners, een digitaal platform, een verblijf aan de kust met dezelfde dienstverlening die je thuis gewoon bent, …. Dit is Paloma!

"Iedere dag opnieuw ben ik trots om groepen van assistentiewoningen te helpen met hun uitdagingen. Eigenaars en bewoners opnieuw gelukkig zien geeft me super veel energie.

Ontdek de extra services van Paloma

Paloma Benefits

Deel uitmaken van Paloma is als bewoner en eigenaar deel zijn van een community, en daar horen ook een heleboel groepsvoordelen bij!

Paloma Health

Bij Paloma komt gezondheid vóór zorg. Want zorg is pas nodig wanneer gezondheid minder gaat. En gezondheid is belangrijk voor iedereen, ongeacht je leeftijd en de hoeveelheid zorg die je nodig hebt.

Paloma Platform

We bieden een platform om sneller en transparanter met elkaar te communiceren tussen bewoners, familie van bewoners, eigenaars, syndicus en de woonassistent.

Paloma Care

De zorg is perfect geoganiseerd op de achtergrond aanwezig en en kan op maat per bewoner verder uitgewerkt worden

Paloma Comfort

Dankzij onze comfortdiensten hoef je je nergens zorgen om te maken. Nu niet, en later niet. Bijzonder is namelijk dat service bij Paloma op maat is en ongelimiteerd.

Paloma Community

Als je in een appartement gaat wonen, is het altijd fijn wanneer je een goed contact hebt met je buren. Het voordeel van Paloma is dat we bovendien bestaan uit verschillende residenties verspreid over heel Vlaanderen. In onze residenties zijn we allemaal buren!

Paloma Rent

Paloma helpt eigenaars om assistentiewoningen te verhuren. Onze grootste troef? We bieden de betaalbaarste en flexibelste servicecomponent op de markt in Vlaanderen.

Paloma Move

Verhuizen naar een assistentiewoning: hoe begin je eraan? Een verhuis brengt altijd kopzorgen mee, en kleiner gaan wonen vormt dan nog een extra uitdaging. Hiervoor hebben we al onze kennis, praktijkervaring én voordeeltarieven gebundeld in Paloma Move: de allesomvattende verhuisdienst.

Paloma Pay

Paloma Pay is dé oplossing om veilig en transparant online te betalen via het Paloma Platform. Zo betaal je voor diensten, activiteiten of producten van onze dienstverleners en leveranciers, zonder dat je hiervoor een kredietkaart of bankkaart moet gebruiken.

Paloma Conciërge

Vragen en problemen zijn er niet alleen tussen de kantooruren! Om een contnue service, hogere veiligheid en een optimaal beheer van het gebouw te garanderen kan paloma een inwonend conciërgekoppel voorzien in elke residentie.

Paloma Sea

Wonen bij Paloma is een beetje zoals wonen op hotel. En als je thuis leeft zoals op hotel, wil je natuurlijk niet inboeten aan comfort als je op vakantie gaat. Daarom is er Paloma Sea: de kustresidentie van Paloma waarbij je comfort en service één op één met je mee reizen.

Paloma Green

Als je toekomstgericht wilt zijn als organisatie, kan je onmogelijk geen aandacht besteden aan duurzaamheid. Hiervoor hebben we het Green team van Paloma opgericht.

Paloma Academy

PA (Paloma Academie) is de eerste wijsheidsschool in Vlaanderen die zich toelegt op “levenslang leren” om een zo zinvol mogelijk bestaan te leiden in iedere fase van je leven. We willen jullie niet onderwijzen maar willen onze wijsheden delen met jullie.

Paloma Lifestyle

Iedereen heeft zijn eigen levenstandaard opgebouwd en wil deze levenstandaard ook aanhouden bij het ouder worden. We worden met z'n allen ouder en zullen hierdoor ook langer aan het werk blijven. Dit geeft tal van nieuwe kansen en maakt ook dat het leven niet stopt wanneer je 65 jaar bent geworden.

Paloma Hubs

Met Paloma Hubs bieden de een oplossing voor AgeTech start-ups!

Test je innovatie uit samen met de bewoners in onze assistentiewoningen en in een straal rondom de residenties.

Mix van leeftijden is de sleutel

In onze residenties wonen jong en oud door elkaar zoals dat ook het geval is in iedere dorpsstraat of gewoon resdentieel appartement.

Uiteraard worden 25% van de flats bewoond door -65 jarigen en 75% door 65 jarigen of ouder. Deze mix van leeftijd is ideaal en voelt voor ieder type bewoner super goed aan. Deze mix van leeftijden is essentieel om te komen tot een positeif imago en goede bezettingsgraad want geef nu toe: welke vitale 72 jarige wil gaan wonen tussen alleen maar 80 plussers? Zelfs de 80 plussers zelf vinden dit niet leuk 🙂

Benieuwd wat Paloma voor jou kan doen?

Heb jij interesse in één van onze assistentiewoningen? Of wil je weten welke diensten er voor jou ter beschikking staan als je komt wonen bij Paloma? Neem contact met ons op en we beantwoorden al je vragen.

Paloma platform

Ontdek ons Paloma Platform

Paloma biedt alle bewoners, familie van bewoners en eigenaars (in samenwerking met Cubigo) een digitaal platform aan op maat van de residentie. Met onze Paloma app op uw smartphone of tablet kan je alles opvolgen van de residentie en snel communiceren met de woonassistent, de coniërge,…

Paloma Magazine

Paloma biedt alle bewoners, familie van bewoners en eigenaars een digitaal platform aan op maat van de residentie. Met onze Paloma app op uw smartphone of tablet kan je alles opvolgen van de residentie en snel communiceren met de woonassistent, de coniërge,…

Wat kunnen we je nog allemaal bijbrengen?

Het recept voor een woonconcept

Er bestaan heel wat misvattingen over hoe je een groep van assistentiewoningen in de markt dient te plaatsen. Makelaars gebruiken dezelfde werkwijze …

Het begrip “conciërge” is in de 19e eeuw ontstaan in Frankrijk en heeft in de jaren 1970 t/m 1990 in Vlaanderen een …

Wanneer starten jullie met advertenties en Facebook? Dat is een vraag die we vaak krijgen van eigenaars wanneer we een groep van …

Ontdek de Paloma brochure!

Met Paloma Vlaanderen staan we bekend voor ons uniek woonconcept! Wij zijn erin geslaagd om betaalbaarheid te koppelen aan dienstverlening met inhoud. Een inwonend conciërgekoppel, groepsvoordelen voor eigenaars en bewoners en meer!

Wil je graag meer weten?
Download onze brochure door het onderstaande formulier in te vullen.