fbpx

Paloma Community

Bij Paloma is COMMUNITY de kern van onze warme thuis, overal in Vlaanderen. In elke residentie en binnen onze groep ontstaat een levendige wereld van gedeelde momenten en groei. Welkom in de Paloma Community, waar we samenleven en groeien.

Paloma Club

Buren kunnen elkaar vinden op allerlei leuke sociale activiteiten, die we o.a. met PALOMA CLUB organiseren. Feestjes, optredens, tornooien, tentoonstellingen, beurzen, markten… Alles voor onze leden en fans! Tegelijk moedigen we je aan om zelf initiatief te nemen.

Paloma Zaaltje

Elke residentie heeft minstens één PALOMA ZAALTJE, een ontmoetingsruimte die je kan gebruiken om privé of in groep iets te organiseren. En de onvergetelijke beelden die al die bruisende activiteiten en initiatievenongetwijfeld zullen opleveren, deel je vlot en veilig via PALOMA PLATFORM, de handige app waarmee we al onze onderlinge communicatie bundelen.

Paloma Blad

Af en toe zin in een wat uitgebreider of ernstiger artikel?

Elk trimester verschijnt PALOMA BLAD Daarin kijken we eens over het muurtje van een nieuwe residentie, lees je over het straffe verleden van je verre buur, geeft een specialist verrassende gezondheidstips, enzovoort.

Misschien heb je zelf een idee voor een boeiend artikel?

Paloma Zee

Nog een privilege waar je als lid van onze gemeenschap blij van wordt, is PALOMA ZEE. Paloma heeft residenties in heel Vlaanderen, en dus ook aan onze kust. Heb je zin om er even tussenuit te zijn op een toplocatie aan onze kust, in een flat die je vertrouwd zal overkomen, met identiek dezelfde zorg en service als thuis? We geven je persoonlijke fiche door en kunnen alles voor je regelen, tot en met je vervoer. 

Zin in zeelucht? Je kan verblijven in Residentie Park Aan Zee in Zeebrugge, met 39 flats op amper 5 minuten van de dijk in Knokke Heist, en O’Sea Oostende, met in totaal 102 flats in onze koningin der badsteden.

Ontdek meer over onze andere diensten

Paloma Talent

Paloma Talent is jouw pad naar persoonlijke ontwikkeling. Ontdek mogelijkheden voor groei, creativiteit en leiderschap. Paloma Talent biedt een dynamisch platform om jouw potentieel te verkennen en te benutten, en zo een leven te creëren dat jou inspireert.

Paloma Vitaal

Paloma Vitaal belichaamt een levendige levensstijl waar gezondheid en comfort samenkomen. Geniet van moderne voorzieningen en gemeenschapsactiviteiten, en ontdek een actieve en evenwichtige levensstijl in een stimulerende omgeving.

Paloma Groen

Paloma Groen omarmt duurzaam wonen in harmonie met de natuur. Hier ontvouwt zich een eco-bewuste levensstijl, waar groene ruimtes en milieubewuste initiatieven samensmelten om een gezonde en evenwichtige leefomgeving te creëren.

Paloma Comfort

Paloma Comfort biedt een verfijnde levensstijl in stijlvolle, duurzame appartementen. Ervaar tastbaar comfort en gastvrije service, waar wonen aanvoelt als een blijvend verblijf in een luxe hotel. Paloma Comfort is meer dan een thuis; het is een oase van welzijn.

Ontdek de Paloma brochure!

Met Paloma Vlaanderen staan we bekend voor ons uniek woonconcept! Wij zijn erin geslaagd om betaalbaarheid te koppelen aan dienstverlening met inhoud. Een inwonend conciërgekoppel, groepsvoordelen voor eigenaars en bewoners en meer!

Wil je graag meer weten?
Download onze brochure door het onderstaande formulier in te vullen.