Paloma Platform

Paloma communiceert met haar bewoners, hun familieleden en de eigenaars van appartementen via het Paloma Platform: een digitaal communicatieplatform in de vorm van een app. Ons platform in samenwerking met Cubigo zorgt voor meer transparantie, snelheid en autonomie voor de bewoners, familie en eigenaars.

Transparantie voor iedereen

Via het Paloma Platform kan er gecommuniceerd worden met de bewoners en met hun familie. Als je hiervoor kiest, kan je er bijvoorbeeld voor zorgen dat een familielid zoals een dochter of zoon wordt ingelicht wanneer wij bepaalde informatie delen met jou als bewoner. Dit zorgt voor een ultieme transparantie: wie op de hoogte moet zijn, zal op de hoogte zijn.

Snelle communicatie

Ook de communicatie met het conciërgekoppel, de syndicus die het gebouw beheert, de eigenaars die geïnvesteerd hebben in de appartementen, en alle externe leveranciers gebeurt via het platform. In plaats van heen en weer te mailen en te bellen, kan je gemakkelijk via de app communiceren. Alles gebeurt op één plaats, lekker overzichtelijk.

Autonomie

Dankzij ons platform kunnen onze bewoners rechtstreeks communiceren met dienstverleners en leveranciers indien gewenst. Paloma is graag de tussenpersoon, maar zoals altijd is dit slechts optioneel. Wie zelf graag alles regelt, kan dit perfect via het platform. Paloma voorziet ook speciale IT-opleidingen van verschillende niveaus zodat bewoners alles kunnen leren wat ze willen met een smartphone, tablet of computer. En wie nog niet graag digitaal communiceert, hebben we nog steeds alle communicatie op papier beschikbaar, of in levende lijve.

Veilig online betalen

Wist je dat… Paloma ook een speciale eigen munteenheid heeft waarmee er veilig online betaald kan worden? Dankzij Paloma Pay kan je als bewoner of eigenaar zorgeloos online betalen met een vooraf opgeladen bedrag in je Paloma Wallet. Je leest er meer over bij Paloma Pay!

Ontdek meer over onze andere diensten

Paloma Comfort

Paloma Comfort biedt een verfijnde levensstijl in stijlvolle, duurzame appartementen. Ervaar tastbaar comfort en gastvrije service, waar wonen aanvoelt als een blijvend verblijf in een luxe hotel. Paloma Comfort is meer dan een thuis; het is een oase van welzijn.

Paloma Vitaal

Paloma Vitaal belichaamt een levendige levensstijl waar gezondheid en comfort samenkomen. Geniet van moderne voorzieningen en gemeenschapsactiviteiten, en ontdek een actieve en evenwichtige levensstijl in een stimulerende omgeving.

Paloma Groen

Paloma Groen omarmt duurzaam wonen in harmonie met de natuur. Hier ontvouwt zich een eco-bewuste levensstijl, waar groene ruimtes en milieubewuste initiatieven samensmelten om een gezonde en evenwichtige leefomgeving te creëren.

Paloma Talent

Paloma Talent is jouw pad naar persoonlijke ontwikkeling. Ontdek mogelijkheden voor groei, creativiteit en leiderschap. Paloma Talent biedt een dynamisch platform om jouw potentieel te verkennen en te benutten, en zo een leven te creëren dat jou inspireert.

Paloma Community​

Paloma Community is de ziel van ons wonen. Hier komt alles samen, van lokale verbondenheid tot gemeenschapsbrede evenementen. Ervaar de warmte van gedeelde momenten en ontdek een thuis dat verder gaat dan de muren van je appartement.

Ontdek nog meer van onze diensten

Paloma Conciërge

Vragen en problemen zijn er niet alleen tussen de kantooruren! Om een contnue service, hogere veiligheid en een optimaal beheer van het gebouw te garanderen kan paloma een inwonend conciërgekoppel voorzien in elke residentie.

Paloma Sea

Wonen bij Paloma is een beetje zoals wonen op hotel. En als je thuis leeft zoals op hotel, wil je natuurlijk niet inboeten aan comfort als je op vakantie gaat. Daarom is er Paloma Sea: de kustresidentie van Paloma waarbij je comfort en service één op één met je mee reizen.

Paloma Green

Als je toekomstgericht wilt zijn als organisatie, kan je onmogelijk geen aandacht besteden aan duurzaamheid. Hiervoor hebben we het Green team van Paloma opgericht.

Ontdek de Paloma brochure!

Met Paloma Vlaanderen staan we bekend voor ons uniek woonconcept! Wij zijn erin geslaagd om betaalbaarheid te koppelen aan dienstverlening met inhoud. Een inwonend conciërgekoppel, groepsvoordelen voor eigenaars en bewoners en meer!

Wil je graag meer weten?
Download onze brochure door het onderstaande formulier in te vullen.