Paloma Platform

Paloma communiceert met haar bewoners, hun familieleden en de eigenaars van appartementen via het Paloma Platform: een digitaal communicatieplatform in de vorm van een app. Ons platform in samenwerking met Cubigo zorgt voor meer transparantie, snelheid en autonomie voor de bewoners, familie en eigenaars.

Transparantie voor iedereen

Via het Paloma Platform kan er gecommuniceerd worden met de bewoners en met hun familie. Als je hiervoor kiest, kan je er bijvoorbeeld voor zorgen dat een familielid zoals een dochter of zoon wordt ingelicht wanneer wij bepaalde informatie delen met jou als bewoner. Dit zorgt voor een ultieme transparantie: wie op de hoogte moet zijn, zal op de hoogte zijn.

Snelle communicatie

Ook de communicatie met het conciërgekoppel, de syndicus die het gebouw beheert, de eigenaars die geïnvesteerd hebben in de appartementen, en alle externe leveranciers gebeurt via het platform. In plaats van heen en weer te mailen en te bellen, kan je gemakkelijk via de app communiceren. Alles gebeurt op één plaats, lekker overzichtelijk.

Autonomie

Dankzij ons platform kunnen onze bewoners rechtstreeks communiceren met dienstverleners en leveranciers indien gewenst. Paloma is graag de tussenpersoon, maar zoals altijd is dit slechts optioneel. Wie zelf graag alles regelt, kan dit perfect via het platform. Paloma voorziet ook speciale IT-opleidingen van verschillende niveaus zodat bewoners alles kunnen leren wat ze willen met een smartphone, tablet of computer. En wie nog niet graag digitaal communiceert, hebben we nog steeds alle communicatie op papier beschikbaar, of in levende lijve.

Veilig online betalen

Wist je dat… Paloma ook een speciale eigen munteenheid heeft waarmee er veilig online betaald kan worden? Dankzij Paloma Pay kan je als bewoner of eigenaar zorgeloos online betalen met een vooraf opgeladen bedrag in je Paloma Wallet. Je leest er meer over bij Paloma Pay!

Ontdek nog meer van onze diensten

Paloma Conciërge

Vragen en problemen zijn er niet alleen tussen de kantooruren! Om een contnue service, hogere veiligheid en een optimaal beheer van het gebouw te garanderen kan paloma een inwonend conciërgekoppel voorzien in elke residentie.

Paloma Sea

Wonen bij Paloma is een beetje zoals wonen op hotel. En als je thuis leeft zoals op hotel, wil je natuurlijk niet inboeten aan comfort als je op vakantie gaat. Daarom is er Paloma Sea: de kustresidentie van Paloma waarbij je comfort en service één op één met je mee reizen.

Paloma Green

Als je toekomstgericht wilt zijn als organisatie, kan je onmogelijk geen aandacht besteden aan duurzaamheid. Hiervoor hebben we het Green team van Paloma opgericht.