fbpx

Paloma Comfort

COMFORT staat bij Paloma voor alles wat je een comfortabel gevoel geeft. Het tastbare comfort in onze stijlvolle, duurzame en toekomstgerichte appartementen, maar ook het gevoel dat je er dankzij onze service altijd een beetje op hotel bent.

Paloma Woonteam

Dat gevoel wordt nog versterkt door ons PALOMA WOONTEAM, bestaande uit een woonassistent, een wooncoach, en in zoveel mogelijk residenties ook een inwonend(e) conciërge(koppel). Samen zorgen zij er persoonlijk voor dat jij niets aan comfort tekortkomt. Heb je iets nodig dat niet in onze lijst staat, vraag het en we bekijken hoe we je kunnen helpen.

Paloma Flex

Die flexibiliteit vind je ook in PALOMA FLEX, onze unieke aanpak waarbij je niet betaalt voor wat je nu niet nodig hebt of interessant vindt, maar erop kan rekenen dat alles steeds voorhanden blijft om desgewenst snel bij te sturen.

Paloma Platform

Met PALOMA PLATFORM gaat het selecteren van die comfortdiensten bovendien heel gemakkelijk. Deze handige app is ook perfect om elkaar, en je familie, op de hoogte te houden van alles wat er in onze gemeenschap leeft. Dat gebeurt snel, veilig, vertrouwelijk en volledig transparant, zodat iedereen zich er comfortabel bij voelt.

Paloma Deals

Nog een geruststelling zijn onze PALOMA DEALS. Als grote groep kunnen we via groepsaankopen vaak heel goede deals onderhandelen voor bijvoorbeeld energie, verzekeringen, multimedia… Maar ook voor onze comfortabele PALOMA AAN-HUIS diensten, PALOMA RESTO en PALOMA TAXI hebben we straffe, of zelfs gratis deals.

Paloma Verhuis

Helemaal overtuigd en al bijna klaar om te verhuizen?

Spaar dan je rug en hart met PALOMA VERHUIS. In plaats van verloren te lopen tussen de verhuisdozen, laat je alles tot in de puntjes regelen door de vakkundige verhuisprofessionals die ons woonteam voor je selecteert.

Ondertussen ga je zelf alvast wennen aan een flat zoals de jouwe in één van onze residenties, om daarna thuis te komen en zelf niks meer te hoeven doen. Comfort kan leuk zijn!

Ontdek meer over onze andere diensten

Paloma Talent

Paloma Talent is jouw pad naar persoonlijke ontwikkeling. Ontdek mogelijkheden voor groei, creativiteit en leiderschap. Paloma Talent biedt een dynamisch platform om jouw potentieel te verkennen en te benutten, en zo een leven te creëren dat jou inspireert.

Paloma Vitaal

Paloma Vitaal belichaamt een levendige levensstijl waar gezondheid en comfort samenkomen. Geniet van moderne voorzieningen en gemeenschapsactiviteiten, en ontdek een actieve en evenwichtige levensstijl in een stimulerende omgeving.

Paloma Groen

Paloma Groen omarmt duurzaam wonen in harmonie met de natuur. Hier ontvouwt zich een eco-bewuste levensstijl, waar groene ruimtes en milieubewuste initiatieven samensmelten om een gezonde en evenwichtige leefomgeving te creëren.

Paloma Community​

Paloma Community is de ziel van ons wonen. Hier komt alles samen, van lokale verbondenheid tot gemeenschapsbrede evenementen. Ervaar de warmte van gedeelde momenten en ontdek een thuis dat verder gaat dan de muren van je appartement.

Ontdek de Paloma brochure!

Met Paloma Vlaanderen staan we bekend voor ons uniek woonconcept! Wij zijn erin geslaagd om betaalbaarheid te koppelen aan dienstverlening met inhoud. Een inwonend conciërgekoppel, groepsvoordelen voor eigenaars en bewoners en meer!

Wil je graag meer weten?
Download onze brochure door het onderstaande formulier in te vullen.