Wat we doen

Paloma is een erkende uitbater van assistentiewoningen in Vlaanderen. Met ons betaalbaar en hedendaags woonconcept hebben we gans de sector doen veranderen. Gedaan met dure servicekosten te betalen voor diensten die je (nog) niet nodig hebt.

Flexibele vorm van dienstverlening

Doordat het wonen in residenties van Paloma mogelijk is voor jong & oud ontstaat er een totaal ander imago rondom erkende assistentiewoningen. Assistentiewoningen zijn al lang geen exclusieve woonvorm meer voor oude zorgbehoevende personen. Het is zoals wonen in een appartement of in een dorpsstraat met verschillende leeftijden door elkaar. De diensten stel je zelf samen en je kan steeds rekenen op een zeer degelijke basis met tal van groepsvoordelen.

Zorgondernemer van het jaar (2013)

De oprichter en bestuurder van Paloma Vlaanderen is Marc Driesen. Marc is verpleegkundige en marketeer van opleiding. In 2013 werd hij verkozen tot ‘zorgondernemer van het jaar’ (door Voka, Mederi en Partna) en in 2018 won hij de zorginnovatieprijs Kempen met het concept Digitale Woonassistent.

Digitale Woonassistent

Paloma Vlaanderen werkt samen met Digitale Woonassistent. Een onderneming die in 2016 werd opgericht door Marc Driesen. Via DWA kunnen we alle gegevens van bewoners, eigenaars en dienstverleners digitaal beheren zodat we een goede structuur hebben om duidelijk en snel te communiceren. Uiteraard weten we dat onze bewoners (nog) niet digitaal genoeg zijn maar de kinderen en kleinkinderen zijn dat zeker wel. De bewoner kan ons eenvoudig bereiken via de telefoon en wij maken hun vraag digitaal zodat bijvoorbeeld de zoon en/of dochter ook dadelijk op de hoogte is.

Visie

Met Paloma staan we nu en in de toekomst garant voor het bieden van een hedendaags, betaalbaar en comfortabel service-concept met een persoonlijke touch. Met al onze assistentiewoningen richten we ons naar jong & oud om zo het imago fris en aantrekkelijk te houden op tal van toplocaties in Vlaanderen. De beleving van iedere individuele bewoner (Paloma gast) staat centraal en dat trachten we iedere dag opnieuw na te streven.

Missie

Paloma bestaat om stand alone assistentiewoningen in gans Vlaanderen kwalitatief en betaalbaar te maken voor de bewoners & rendabel voor de eigenaars.

We delen onze kennis en kunde

Paloma wil met al zijn uitbatingen een belangrijke rol gaan spelen in de toekomst van de lokale thuiszorg in Vlaanderen. Ze zetten hun deuren open en delen hun kennis in een beheersbare straal rondom iedere Paloma-residentie. Ze laten externen deel nemen aan allerlei opleidingen en activiteiten van de Paloma Academie. In het kader van georganiseerde buurtzorg kan de lokale Paloma-woonassistent ingehuurd worden + het professionele noodoproepsysteem (inclusief 24/7 crisiszorg) gedeeld worden met de mensen huis aan huis. Op deze manier integreren we op een kwalitatieve manier mee in de buurt.

Ontmoet het team van
Paloma Vlaanderen

Bij Paloma Vlaanderen bundelen we de krachten van een gedreven en veelzijdig team. Met diverse vaardigheden en een gedeelde passie streven wij ernaar uw verwachtingen te overtreffen. Of het nu gaat om nieuwe ideeën, boeiende gesprekken of een helpende hand, wij zijn hier om samen met je op pad te gaan!

Benieuwd wat Paloma voor jou kan doen?

Heb jij interesse in één van onze assistentiewoningen? Of wil je weten welke diensten er voor jou ter beschikking staan als je komt wonen bij Paloma? Neem contact met ons op en we beantwoorden al je vragen.

Ontdek de Paloma brochure!

Met Paloma Vlaanderen staan we bekend voor ons uniek woonconcept! Wij zijn erin geslaagd om betaalbaarheid te koppelen aan dienstverlening met inhoud. Een inwonend conciërgekoppel, groepsvoordelen voor eigenaars en bewoners en meer!

Wil je graag meer weten?
Download onze brochure door het onderstaande formulier in te vullen.