Paloma Groen

Als je toekomstgericht wilt zijn als organisatie, kan je onmogelijk geen aandacht besteden aan duurzaamheid. Om die reden is er Paloma Green: het Green Team van Paloma dat enerzijds bekijkt hoe een project verduurzaamd kan worden wat betreft energie en ecologie, en anderzijds de Paloma Community en haar bewoners ondersteunt met duurzame initiatieven en energiebesparing.

Paloma Collect

We stimuleren recyclage via PALOMA COLLECT, onze handige centrale inzamelpunten voor recycleerbaar afval. Maar ook door heel wat leuke initiatieven die spontaan binnen onze gemeenschap ontstaan.

Heb je zelf een slim plan voor het welzijn van onze planeet, dan zullen we dat graag steunen.

Paloma Neutraal

Met PALOMA NEUTRAAL verminderen we actief ons energieverbruik en uitstoot, strevend naar duurzaamheid. Samen met onze gemeenschap werken we aan een groenere toekomst en streven we naar duurzaam wonen met een positieve impact op het milieu.

Paloma Kringloop

PALOMA KRINGLOOP is een samenwerking met de Kringwinkel die is gestart omdat enkele nieuwe bewoners beseften dat heel wat spullen die ze hadden verhuisd een beetje in de weg stonden om optimaal van hun nieuwe woonst en leven te genieten.

Ontdek meer over onze andere diensten​

Paloma Comfort

Paloma Comfort biedt een verfijnde levensstijl in stijlvolle, duurzame appartementen. Ervaar tastbaar comfort en gastvrije service, waar wonen aanvoelt als een blijvend verblijf in een luxe hotel. Paloma Comfort is meer dan een thuis; het is een oase van welzijn.

Paloma Vitaal

Paloma Vitaal belichaamt een levendige levensstijl waar gezondheid en comfort samenkomen. Geniet van moderne voorzieningen en gemeenschapsactiviteiten, en ontdek een actieve en evenwichtige levensstijl in een stimulerende omgeving.

Paloma Talent

Paloma Talent is jouw pad naar persoonlijke ontwikkeling. Ontdek mogelijkheden voor groei, creativiteit en leiderschap. Paloma Talent biedt een dynamisch platform om jouw potentieel te verkennen en te benutten, en zo een leven te creëren dat jou inspireert.

Paloma Community​

Paloma Community is de ziel van ons wonen. Hier komt alles samen, van lokale verbondenheid tot gemeenschapsbrede evenementen. Ervaar de warmte van gedeelde momenten en ontdek een thuis dat verder gaat dan de muren van je appartement.

Ontdek de Paloma brochure!

Met Paloma Vlaanderen staan we bekend voor ons uniek woonconcept! Wij zijn erin geslaagd om betaalbaarheid te koppelen aan dienstverlening met inhoud. Een inwonend conciërgekoppel, groepsvoordelen voor eigenaars en bewoners en meer!

Wil je graag meer weten?
Download onze brochure door het onderstaande formulier in te vullen.