fbpx

Paloma Vitaal

Bij Paloma komt gezondheid vóór zorg. Want zorg is pas nodig wanneer gezondheid minder gaat. En gezondheid is belangrijk voor iedereen, ongeacht je leeftijd en de hoeveelheid zorg die je nodig hebt.

Paloma Scan

Met PALOMA SCAN bijvoorbeeld, kan je als nieuwe bewoner in je eigen flat gratis je gezondheid laten doorlichten. Een nauwkeurig beeld van je huidige gezondheid is heel nuttig om te weten wat je op het vlak van voeding, beweging en ontspanning kan doen om gezond te blijven.

Paloma Fit

Met PALOMA FIT bieden onze voedings- en andere deskundigen je hierbij graag een vakkundige begeleiding. Ze organiseren ook allerlei initiatieven die je algemene gezondheid ten goede komen, waarbij ook een gezonde geest niet vergeten wordt. Gezondheid komt vóór zorg, maar uiteraard kan je steeds op onze uitmuntende zorgdiensten rekenen. Al onze appartementen zijn tenslotte erkendeassistentiewoningen*.

Paloma Zorg

Net als comfort, is zorg bij Paloma op maat, en betaal je niet voor wat je niet nodig hebt. Zo houden we je bijdrage voor PALOMA ZORG, onze zeer goed uitgewerkte basiszorg, veel lager dan wat je elders betaalt.

Paloma Zorg+

Heb je meer omkadering en een uitgebreidere basiszorg nodig, dan kies je voor PALOMA ZORG+ en indien vereist andere zorgdiensten op maat. Het is de woonassistent die de zorg coördineert. Daarnaast is er in elke flat ook een drukknop waarmee je ons 24/7 noodoproepsysteem activeert.

Ontdek meer over onze andere diensten

Paloma Comfort

Paloma Comfort biedt een verfijnde levensstijl in stijlvolle, duurzame appartementen. Ervaar tastbaar comfort en gastvrije service, waar wonen aanvoelt als een blijvend verblijf in een luxe hotel. Paloma Comfort is meer dan een thuis; het is een oase van welzijn.

Paloma Talent

Paloma Talent is jouw pad naar persoonlijke ontwikkeling. Ontdek mogelijkheden voor groei, creativiteit en leiderschap. Paloma Talent biedt een dynamisch platform om jouw potentieel te verkennen en te benutten, en zo een leven te creëren dat jou inspireert.

Paloma Groen

Paloma Groen omarmt duurzaam wonen in harmonie met de natuur. Hier ontvouwt zich een eco-bewuste levensstijl, waar groene ruimtes en milieubewuste initiatieven samensmelten om een gezonde en evenwichtige leefomgeving te creëren.

Paloma Community​

Paloma Community is de ziel van ons wonen. Hier komt alles samen, van lokale verbondenheid tot gemeenschapsbrede evenementen. Ervaar de warmte van gedeelde momenten en ontdek een thuis dat verder gaat dan de muren van je appartement.

Ontdek de Paloma brochure!

Met Paloma Vlaanderen staan we bekend voor ons uniek woonconcept! Wij zijn erin geslaagd om betaalbaarheid te koppelen aan dienstverlening met inhoud. Een inwonend conciërgekoppel, groepsvoordelen voor eigenaars en bewoners en meer!

Wil je graag meer weten?
Download onze brochure door het onderstaande formulier in te vullen.