Inwonend conciërgekoppel

Regio 

Je werkplek

Je werkplek? Bij Paloma kan je kiezen uit verschillende projecten waarin je de sleutelfunctie van “inwonend conciergekoppel” kan uitoefenen. We spreken bewust over een sleutelfunctie omdat het zoveel meer is dan “gewoon” passief de conciërge te zijn van een gebouw. In een project van 20 flats tot meer dan 80 flats bieden we je de mogelijkheid om het verschil te maken voor alle bewoners jong & oud.

Functieomschrijving

Paloma-bewoners kunnen gaan van jong tot oud. En… omdat wij als beheersinstantie vinden dat bewoners moeten genieten dient het gebouw goed onderhouden,veilig en comfortabel te zijn. Om dit mogelijk te maken zouden we graag kunnen rekenen op een inwonend conciërgekoppel die een rol zal vervullen voor de syndicus, de eigenaars, de bewoners, de kinderen van de bewoners en voor ons als uitbater.

Wat mag je doen?

Profielomschrijving

Wij bieden je

We gaan samen met jullie als koppel aan de slag! Er is plaats voor eigen inbreng, passies en talenten om zo te komen tot een super leuke residentie waar alle bewoners en eigenaars tevreden zijn. Die pluim is voor jullie!

Meer weten over de vacture?

Ontdek de Paloma brochure!

Met Paloma Vlaanderen staan we bekend voor ons uniek woonconcept! Wij zijn erin geslaagd om betaalbaarheid te koppelen aan dienstverlening met inhoud. Een inwonend conciërgekoppel, groepsvoordelen voor eigenaars en bewoners en meer!

Wil je graag meer weten?
Download onze brochure door het onderstaande formulier in te vullen.