Stijlvol wonen
Moderne pracht bij Residentie Meerschevenne

Residentie Meerschevenne

De residentie Meerschevenne bevindt zich midden in het groen, in de achtertuin van het kasteel van Berlare en voldoet aan alle hedendaagse comfort: drempelluw, brede deuren, antislipvloer, handgrepen, overdekt terras… Ben jij een zelfstandige 65-plusser die privacy, comfort, veiligheid en gezelligheid zoekt? En wil je ook nog volop van het leven genieten? Dan is de residentie Meerschevenne op jouw maat gebouwd.

 

Beschikbare Flats

Onze flats zijn ruimtelijk, hebben bijzonder veel lichtinval en zijn smaakvol ingericht. Ze bieden het perfecte evenwicht tussen de privacy van een eigen appartement en de voordelen van onze gemeenschappelijke voorzieningen.

Ruimte voor ontmoeting en warme sociale contacten

Er zijn 53 erkende assistentiewoningen voorzien. In de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte, waar je geholpen wordt door één van onze talloze vrijwilligers, zijn de bewoners welkom voor activiteiten, een tas koffie en een gezellige babbel in huiselijke sfeer. De residentie beschikt over een wellness, een poolbiljart en een filmzaal. Ook kunnen de bewoners tuinieren in een volkstuintje, lid worden van de petanqueclub, meedoen met de fit-o-meter of met één van de vele crea workshops. Voor elk wat wils dus!

Woonassistent als vertrouwenspersoon

Als bewoner kun je met eender welk probleem terecht bij onze woonassistent Nina. Nina is ergotherapeute van opleiding en is 16u/week aanwezig als jouw vaste vertrouwens- en contactpersoon. Ze werkt samen met zorg- en dienstverleners, is persoonlijk of telefonisch bereikbaar en zorgt voor ontmoetingsmomenten en activiteiten in een huiselijke sfeer.

De troeven van Meerschevenne

53 moderne appartementen

Meerschevenne is een succes…dat mag gezegd worden! Al jaren heeft het project een bezettingsgraad van meer dan 90%. Dit komt omdat er een super goede sfeer is in het project en iedereen voor elkaar klaar staat. Hier ben je nooit alleen!

Meer dan 32u per week omkadering aanwezig

In Meerschevenne biedt Paloma alle bewoners heel veel omkaderingsmogelijkheden. Helpende handen die je met vragen of uitdagingen dadelijk verder kunnen helpen. Heb je nog iets van de winkel nodig? Wij gaan het voor je halen. Wil je als dochter weten of je ouders hun medicatie hebben genomen: we ondersteunen jullie. Dit en nog veel meer is mogelijk op maat. Wil je hier meer over weten? Kom gerust even langs of maak een afspraak met woonassistent Nina.

Nieuwbouw

Het voordeel om in een drempelloze nieuwbouwwoning te wonen heeft tal van voordelen. Minder verbruik van gas en elektriciteit, gemakkelijker in onderhoud, een aangepaste badkamer, nieuwe keukentoestellen,…

Prachtige Ligging

Gelegen op een rustige groene locatie in de tuin van het Kasteel van Berlare.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over Residentie Meerschevenne, onze serviceflats, of wil je een rondleiding inplannen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen in je zoektocht.

Bekijk nog andere projecten van Paloma Vlaanderen

3746002232000014503-1

Prinsenhof

Prinsenhof is een kloosterdomein dat omgetoverd werd naar 82 erkende assistentiewoningen in het hartje van Dendermonde.

serviceflat-residentie-de-veiling_5

De Veiling

Residentie van 20 flats te Hoogstraten.
Overname vanaf 1 januari 2023

Scherm­afbeelding 2023-10-30 om 13.42.41

De Spiegel

19 moderne assistentiewoningen gelegen op een toplocatie aan de levendige Grote Markt in Antwerpen.

Ontdek de Paloma brochure!

Met Paloma Vlaanderen staan we bekend voor ons uniek woonconcept! Wij zijn erin geslaagd om betaalbaarheid te koppelen aan dienstverlening met inhoud. Een inwonend conciërgekoppel, groepsvoordelen voor eigenaars en bewoners en meer!

Wil je graag meer weten?
Download onze brochure door het onderstaande formulier in te vullen.