Woonassistent

Regio 

Je werkplek

Je werkplek? Bij Paloma kan je kiezen uit verschillende projecten waarin je de verantwoordelijke functie van woonassistent kan uitoefenen. Woonassistent zijn bij Paloma staat gelijk aan een zeer gevarieerde job binnen een leuk en hecht team. Je bent de centrale coördinerende persoon van een groep van assistentiewoningen die fungeert als manager en mede eindverantwoordelijke. Je bent samen met de wooncoaches de contactpersonen van de bewoners en eigenaars.

Functieomschrijving

Coördinieer, centraliseer en ga voluit voor een succesvolle residentie!

Paloma-bewoners en eigenaars kunnen rekenen op een woonassistent. Wanneer er vragen, problemen of klachten zijn over wonen, diensten of zorg ben jij het aanspreekpunt bij uitstek om dit administratief en oprationeel tot een goed einde te brengen.

Wat mag je doen?

Profielomschrijving

Wij bieden je

We gaan samen met jouw talenten en passies aan de slag! Er is plaats voor eigen inbreng om zo te komen tot een super leuke residentie waar alle bewoners en eigenaars tevreden zijn.

Meer weten over de vacture?

Ontdek de Paloma brochure!

Met Paloma Vlaanderen staan we bekend voor ons uniek woonconcept! Wij zijn erin geslaagd om betaalbaarheid te koppelen aan dienstverlening met inhoud. Een inwonend conciërgekoppel, groepsvoordelen voor eigenaars en bewoners en meer!

Wil je graag meer weten?
Download onze brochure door het onderstaande formulier in te vullen.