fbpx

Institut Moderne

Flats & Service
Assistentiewoningen

Volzet na 12 maanden...

Wonen & service

Op 2 november 2020 namen we de uitbating over van Institut Moderne te Gent. 59 erkende assistentiewoningen waren opzoek naar een bewoner en die werden super snel gevonden. Met een gezonde mix van 25% -65 jarigen en 65 plussers is het gezellig wonen in Institut! 

Onze troeven

Betaalbare servicekost

Institut Moderne heeft mede zijn succes te danken aan de laagste servicekost in de markt. Waarom bewoners reeds laten betalen voor services die ze (nog) niet nodig hebben.

Ligging

Het project is op 400m gelegen van station Gent Sint Pieters. De bus stopt voor de deur. Bakker en beenhouwer zijn op 150m van de residentie gelegen en achteraan kunnen de mensen genieten van een prachtig park. Wat wil je nog meer?

Op afroep

Als beheersinstantie vinden we het logischer om iedere bewoner diensten op afroep aan te bieden om zo de basiskosten beheersbaar te houden. In de basisdienstverlening zitten uiteraard alle diensten vervat die verplicht zijn vanuit de overheid.

Ontdek de Paloma brochure!

Met Paloma Vlaanderen staan we bekend voor ons uniek woonconcept! Wij zijn erin geslaagd om betaalbaarheid te koppelen aan dienstverlening met inhoud. Een inwonend conciërgekoppel, groepsvoordelen voor eigenaars en bewoners en meer!

Wil je graag meer weten?
Download onze brochure door het onderstaande formulier in te vullen.