Paloma Magazine

Naast ons Paloma Platform dat het communicatiekanaal is van de Paloma Community, is er ook het Paloma Magazine. Dit is een driemaandelijks magazine voor bewoners en eigenaars dat de Paloma Community ondersteunt en informeert over alles wat er gebeurt in de residenties en daarbuiten.

Love magazine red lollipop lips for Valentine's day

Een eigen magazine

Met zoveel verschillende residenties over heel Vlaanderen, valt er ook heel wat te ontdekken. In het Paloma Magazine lees je interviews met medewerkers, bewoners en leveranciers, want uiteindelijk zijn we allemaal mensen en mensen zijn nieuwsgierig naar elkaar. Je ziet welke activiteiten er een succes waren en welke er gepland staan, en kunt daarnaast heel wat interessante tips en informatie terugvinden over belangrijke relevante onderwerpen: van gezondheid tot duurzaamheid. Door over het muurtje te kijken naar onze andere residenties voel je je niet alleen bewoner van één residentie maar verbonden met de andere. We kunnen van elkaar leren en bijvoorbeeld jaarlijks een uitstap doen samen met alle residenties. Net als met het Paloma Platform willen we mensen samenbrengen met ons magazine. Want de Paloma Community kan alleen maar sterker worden.

Ontdek nog meer van onze diensten

Paloma Community

Als je in een appartement gaat wonen, is het altijd fijn wanneer je een goed contact hebt met je buren. Het voordeel van Paloma is dat we bovendien bestaan uit verschillende residenties verspreid over heel Vlaanderen. In onze residenties zijn we allemaal buren!

Paloma Rent

Paloma helpt eigenaars om assistentiewoningen te verhuren. Onze grootste troef? We bieden de betaalbaarste en flexibelste servicecomponent op de markt in Vlaanderen.

Paloma Comfort

Dankzij onze comfortdiensten hoef je je nergens zorgen om te maken. Nu niet, en later niet. Bijzonder is namelijk dat service bij Paloma op maat is en ongelimiteerd.