fbpx

Een vorstelijke thuis
Ontdek de elegante serviceflats van Koninksveld

Residentie Koniksveld

De meeste assistentiewoningen geven weinig assistentie! Dat is gelukkig anders bij Koninksveld! Van maandag t/m vrijdag is er van ’s morgens tot ’s avond altijd omkadering aanwezig die je kan bijstaan, ondersteunen en helpen. 

Beschikbare Flats

Onze flats zijn ruimtelijk, hebben bijzonder veel lichtinval en zijn smaakvol ingericht. Ze bieden het perfecte evenwicht tussen de privacy van een eigen appartement en de voordelen van onze gemeenschappelijke voorzieningen.

Gamen in assistentiewoning

Vol leven....

De voordelen van een ruime flat met niet de nadelen van een woonzorgcentrum. Je kan steeds rekenen op veel omkadering en dat op de momenten dat jij dit wil. Willen de kleinkinderen komen spelen of blijven slapen? Geen enkel probleem! Jij beslist zelf wat je graag hebt!

Sociale Gemeenschap

Iedere voormiddag en namiddag is er wel iets te doen! Van samen koffie drinken tot samen verse soep maken… of genieten van een kaas & wij avond terwijl iemand een lezing komt geven over de geschiedenis van Leuven. Alles kan in Koninksveld…

Veiligheid en comfort

Er is altijd iemand die je kan helpen. Hulp nodig met de thermostaat? Of lukt er iets niet met je smartphone? Misschien is het comfortabel dat er iemand langskomt om te kijken dat je je medicatie hebt genomen? Kom langs en bespreek het met ons. We helpen je graag!

Gepersonaliseerde Zorg

Zorg verloopt niet altijd via een witte schort! Zorg is ook een luisterend oor zijn of even langskomen om je te helpen met je pc. Zorg is ook medische zorg waar je bij Paloma steeds aan het goed adres bent. Wij gaan voor je op zoek naar de juiste thuisverpleegkundige, naar een bekwame medische pedicure, naar thuiszorgmateriaal of iemand die je helpt in het huishouden. 

Woonassistent Prinsenhof Dendermonde

De troeven van Koniksveld

44 moderne appartementen

Gelegen in het charmante Linden, biedt Koniksveld je de omkadering om overal te geraken waar je wil zijn. Dit op eigen kracht of met hulp.

Meer dan 38u per week omkadering aanwezig

Gelegen in het charmante Linden, biedt Koniksveld toegang tot lokale winkels, restaurants en de rust van het platteland, allemaal binnen handbereik.

Nieuwbouw Koninksveld

Gelegen in het charmante Linden, biedt Koniksveld toegang tot lokale winkels, restaurants en de rust van het platteland, allemaal binnen handbereik.

Prachtige Ligging

Gelegen in het charmante Linden, biedt Koniksveld toegang tot lokale winkels, restaurants en de rust van het platteland, allemaal binnen handbereik.

Onze Voorzieningen

Residentie Koniksveld biedt een scala aan voorzieningen om ervoor te zorgen dat je van een comfortabele en plezierige levensstijl kunt genieten.

Blijf actief en gezond in onze fitnessruimte

books

Ontdek nieuwe boeken in onze bib

Geniet van heerlijke verse maaltijden ​

Ontspan je volledig in onze wellnessruimte

Transport om de omgeving te verkennen.

Geniet van de frisse lucht op het dakterras

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over Residentie Koniksveld, onze serviceflats, of een rondleiding plannen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van je volgende avontuur in Koniksveld.

Bekijk nog andere projecten van Paloma Vlaanderen

Residentie Farmacie

Farmacie

Farmacie is een project van 14 erkende assistentiewoningen dat gelegen is in Vosselaar tegenover de gekende top bistro Farmasie.

residentie-schelde21

Schelde 21

Een project van 104 erkende assistentiewoningen dat gelegen is op het prachtige Nieuw Zuid te Antwerpen.

51 verhuringen gerealiseerd op 12 maanden

 

Assistentiewoningen

Institut Moderne

Institut Moderne is een project van 58 erkende assistentiewoningen, gelegen in een prachtig parkdomein in Gent.

Ontdek de Paloma brochure!

Met Paloma Vlaanderen staan we bekend voor ons uniek woonconcept! Wij zijn erin geslaagd om betaalbaarheid te koppelen aan dienstverlening met inhoud. Een inwonend conciërgekoppel, groepsvoordelen voor eigenaars en bewoners en meer!

Wil je graag meer weten?
Download onze brochure door het onderstaande formulier in te vullen.