fbpx

Een betaalbare assistentiewoning huren bij Paloma Vlaanderen

Zoek je naar een mooi appartement met service die je zelf kan samenstellen?Dan is een assistentiewoning huren bij Paloma Vlaanderen de ideale oplossing. Bij ons kunnen mensen van alle leeftijden zich thuis voelen. Eigenlijk zoals in een gezellige wijk, waar iedereen mekaar wel van ergens kent. Maar ook een beetje zoals in een hotel, waar je niet altijd zelf voor alles moet zorgen

Wat is een assistentiewoning?

Een assistentiewoning is een appartement zonder drempels en waar je beroep kan doen op service wanneer je het nodig hebt. In het gebouw zijn er ook nog tal van andere ruimtes aanwezig die een aanvulling zijn op je levensstijl: ontspanningsruimte waar ontbijten, apéro’s, feestjes of andere activiteiten georganiseerd kunnen worden. In sommige gebouwen ook een fitnesslokaal, een zwembad, een mooie tuin die je zelf niet meer moet onderhouden,… 

Assistentiewoning huren

Gezondheid komt voor zorg

Om veilig en comfortabel wonen mogelijk te maken, beschikken onze assistentiewoningen over bredere deuren, geen drempels, een noodoproepsysteem en ergonomische badkamers.

Bovendien zijn de activiteiten erop gericht om je als bewoner actief en vitaal te houden. Denken we hierbij aan (stoel)yoga, aquagym, wandelingen in combinatie met een fotozoektocht,… 

Met PALOMA FIT bieden onze voeding- en andere deskundigen je hierbij graag een vakkundige begeleiding. Ze organiseren ook allerlei initiatieven die je algemene gezondheid ten goede komen, waarbij ook een gezonde geest niet vergeten wordt.

De voordelen van een assistentiewoning huren

Twijfel je nog of een assistentiewoning iets voor jou is? Dat is nergens voor nodig! Onze residenties, voor jong en oud, bieden heel wat voordelen aan. Wij doen ze hieronder graag voor je uit de doeken:

Assistentiewoning huren

Samen is zoveel leuker

Bij Paloma Vlaanderen staat samen leuke dingen doen hoog op de agenda! Samen met andere bewoners maar ook samen met je familie & vrienden een feest geven of een verjaardag geven… Geen probleem!

Assistentiewoning huren

Er wordt rekening
gehouden met je gezondheid

Een dak boven je hoofd is één ding, maar ook je gezondheid is een belangrijke zaak. Ga je als nieuwe bewoner een assistentiewoning huren bij ons? Dan kan je, in het comfort van je eigen woonst, gratis je gezondheid laten doorlichten. Daarnaast kan je rekenen op vakkundige begeleiding.

Assistentiewoning huren

Community

Het sociale aspect is een belangrijk onderdeel van een assistentiewoning. Je woont in een gemeenschap waar jong en oud door elkaar leeft. Dit zorgt voor een levendige en ondersteunende omgeving.

We hebben vanuit Paloma ook aandacht voor je talenten! Wil je meehelpen aan activiteiten of heb je een goed idee voor de groep? Dan ondersteunen we je om je idee verder uit te werken.

Assistentiewoning huren

Flexibel wonen

Jong, minder jong, sportief, creatief, laten doen, zelf doen… bij Paloma houden we van een gezonde mix van wonen die een boeiende mix van mensen, met een vaak verrassende mix van verhalen en talenten, dichter bij elkaar brengt. Een beetje zoals in een gezellige wijk, waar iedereen mekaar wel eens tegenkomt, op dezelfde activiteit, hetzelfde feestje… En waar je, als het nodig is, goed voor elkaar zorgt. 

Assistentiewoning huren? Wij beschikken over mooie locaties in heel Vlaanderen

Wil je een assistentiewoning huren? Dan hebben wij goed nieuws! Onze assistentiewoningen bevinden zich op diverse prachtige locaties in Vlaanderen. Zo beschikken wij onder andere over residenties in:

Onze residenties zijn gelegen op toplocaties, met de natuur in de buurt en goede verbindingen naar stedelijke voorzieningen. Dit zorgt ervoor dat je rust en ruimte hebt, terwijl je toch dicht bij familie, vrienden en faciliteiten blijft.

Assistentiewoning huren

Prijs assistentiewoning huren

De exclusiviteit van assistentiewoningen hebben we al lang achter ons gelaten. Het betaalbaar en hedendaags woonconcept van Paloma Vlaanderen heeft heel de sector veranderd.
Wij vinden het dan ook bijzonder belangrijk om betaalbare assistentiewoningen aan te bieden waarin jij je echt goed voelt. Wil je meer informatie over het kostenplaatje? Vraag ons dan zeker om meer informatie!

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie krijgen over de mogelijkheden van het huren van een assistentiewoning? Of wil je meer weten over de huurprijs? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en staan klaar om je te helpen om jouw verhuis vlot te doen verlopen.

Assistentiewoning huren

Ontdek de Paloma brochure!

Met Paloma Vlaanderen staan we bekend voor ons uniek woonconcept! Wij zijn erin geslaagd om betaalbaarheid te koppelen aan dienstverlening met inhoud. Een inwonend conciërgekoppel, groepsvoordelen voor eigenaars en bewoners en meer!

Wil je graag meer weten?
Download onze brochure door het onderstaande formulier in te vullen.