fbpx

Welkom bij Park Aan Zee - uw nieuwe thuis in het hart van Zeebrugge

Bent u op zoek naar een comfortabele en veilige woonomgeving met een zee van vrijheid? Ontdek dan de stijlvolle assistentiewoningen van Park Aan Zee, waar natuur en moderne architectuur samenkomen om de perfecte woonoplossing te bieden aan jong en oud.

Assistentiewoningen die uw woondroom waarmaken

Wilt u uw woondroom waarmaken in de vorm van een assistentiewoning in Zeebrugge? Park Aan Zee heeft alles waar u naar op zoek bent! Wij bieden ruime appartementen aan met uitzicht op de prachtige omgeving waar u nooit op uitgekeken raakt. U heeft de keuze uit appartementen met één of twee slaapkamers en geniet bovendien van een terras, wellness, lounge én fietsenberging in het gebouw. Daarnaast kunt u gebruikmaken van aangepaste faciliteiten en een beroep doen op onze betrouwbare en betaalbare services. Bovendien is er een noodoproepsysteem dat 24/7 beschikbaar is.

Waarom kiezen voor een assistentiewoning in Zeebrugge?

Wilt u graag een assistentiewoning huren? Dan is een residentie bij Park Aan Zee een uitstekende keuze. Waarom? Omdat dit woonproject verschillende interessante voordelen biedt, zoals:

Een uitstekende locatie

Het charmante Zeebrugge is de ideale uitvalsbasis. U krijgt de kans om te wonen in een stijlvol, modern appartement, met zowel de nodige faciliteiten als de natuur dichtbij. In de omgeving van uw assistentiewoning bevinden zich diverse horecagelegenheden en winkels. Ook de nodige zorg is nooit veraf. Het beste van allemaal? Zee, strand en duinen op een steenworp.

Zorg op maat

Om aan uw specifieke behoeften te voldoen, kunt u gebruikmaken van het uitgebreid en betaalbaar à-la-carte zorg- en dienstenpakket van zorgbeheerder Paloma Vlaanderen. In uw assistentiewoning geniet u van ultiem comfort én de beste zorg indien nodig. Klaar om met een gerust hart te genieten van absolute vrijheid?

Plan vandaag nog uw bezichtiging!

Bent u benieuwd naar de residentie van Park Aan Zee? Heeft u nog vragen of krijgt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of plan snel een bezichtiging in. We helpen u graag verder en kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze gemeenschap!

Ontdek de Paloma brochure!

Met Paloma Vlaanderen staan we bekend voor ons uniek woonconcept! Wij zijn erin geslaagd om betaalbaarheid te koppelen aan dienstverlening met inhoud. Een inwonend conciërgekoppel, groepsvoordelen voor eigenaars en bewoners en meer!

Wil je graag meer weten?
Download onze brochure door het onderstaande formulier in te vullen.