fbpx

Met Paloma Hubs bieden we bewoners een interactieve activiteit aan en helpen we care-innovators hun product of dienst aftoetsen bij hun doelpubliek.

Snel & relevant

Heb je als innovator een geweldig idee? Of wil je als bedrijf de juiste keuzes maken in de producten die je wenst te behouden of ontwikkelen in je gamma naar senioren? Dan biedt Paloma Hubs misschien wel dé oplossing!

Met Paloma Hubs kan je je product of dienst op meer dan 18 locaties in Vlaanderen aftoetsen bij 650 bewoners en meer dan 1200 mantelzorgers, dit in samenwerking met een Paloma-coach die je begeleidt.

Alleen maar voordelen

Door je product of concept via Paloma Hubs op meerdere locaties in Vlaanderen af te checken bij je doelgroepen kom je snel te weten wat het zeker niet moet zijn. Dit helpt je idee te verfijnen en zet je dadelijk in de goede richting. Wil jij het ook proberen?

Welke weg kies jij?

Als innovator in de zorg moet je verstandig omspringen met de budgetten die je hebt. Misschien zijn dit bedragen die je van je eigen bankrekening hebt gehaald? Maar het kunnen ook bedragen zijn die je hebt verkregen via een overheidssubsidie en die je zinvol wil inzetten om je idee en onderneming te laten groeien?

De vraag is: welke weg kies jij? Ga je inzetten op onderzoek en ontwikkeling (R&D), weg van je doelgroepen en ga je massa’s investeren in onderzoeken, bevragingen, marketing en sales? Of kies je voor de oplossing van Paloma Hubs, waar je na enkele weken exact weet waar je staat tegen een fractie van deze kost?

Doe mee met Paloma Hubs!

Ben jij klaar om deel uit te maken van een bruisende gemeenschap die mensen verbindt en inspireert? Of heb je vragen over onze hubs en wil je meer weten? Wij staan voor je klaar!

Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.