Residentie Zilverzand

Flats & Services
Residentie Zilverzand Hechtel Eksel

Nieuwe voorwaarden

Ontdek de nieuwe voordelen

Sinds 4 februari 2022 heeft Residentie Zilverzand een nieuwe uitbater met voordelige voorwaarden. De servicekosten zijn gehalveerd en bewoners kunnen, naar keuze, beroep doen op alle hoteldiensten en groepsvoordelen!

Onze troeven

Betaalbaar

Met dagprijzen (dus inclusief de dienstverlening) vanaf €24/dag is in de regio prijs/kwaliteit het beste aanbod op de markt!

Ligging

Residentie Zilverzand ligt pal in het centrum gelegen van Hechtel-Eksel in de nabijheid van Huis van het Kind, het cultureel centrum ‘De Schans’ en 2 scholen. Uitgebreid openbaar vervoer, supermarkten en tal van andere handelszaken zoals apotheek, bank, frituur en bistro’s liggen op wandelafstand.  

Op afroep

We merken dat potentiële bewoners regio Hechtel-Eksel nog bijzonder zelfstandig zijn. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat jong en oud in deze residentie, kunnen komen wonen tegen zeer betaalbare prijzen. Wil je meer dienstverlening? Dan laat je het weten aan de woonassistent en die regelt het wel voor je. Maar heb je bij intrek nog maar weinig nood aan service of zorg? Dan betaal je de laagste prijs uit de regio. 

jong & oud

De sfeer van een appartement

Bewoners van Residentie Zilverzand zijn niet opzoek naar gegroepeerd wonen met enkel “oude” mensen. Ze zoeken naar een sfeer waar jong en oud actief kunnen samenleven zoals in een gewoon appartementsgebouw.

Imago

Rekening houdend met de regelgeving van de overheid streven we toch naar een vitale sfeer tezamen met allerlei verschillende leeftijden. Wanneer we dat niet zouden doen, zou een bewoner van Zilverzand het gevoel krijgen dat hij of zij ze “oud en versleten” zijn… en dat is nu net NIET de bedoeling van ons woonconcept!

Vitaal

In Residentie Zilverzand leggen we de focus op leven, comfort en vitaliteit! De bewoners die zorg nodig hebben zullen perfect geholpen worden. Ze zullen zich ook snel beter voelen doordat ze omringd zijn door vitale bewoners die met hen een babbeltje komt slaan. Ook stimuleren we het helpen van elkaar. Gaat de ene naar de winkel dan kan hij of zij misschien ook een medebewoner helpen.

Groepsvoordelen

Samen kan je meer

Doordat we als beheersinstantie al jaren actief zijn in tal van projecten kunnen we ook betere prijzen bekomen bij tal van leveranciers voor je energie, telecom, tankkaart of je multimedia-aankopen. Zo kan je met andere woorden je servicekost terug verdienen door beroep te doen op onze groepsvoordelen.

Community

Iedereen kan zelf kiezen om deel te nemen aan de groepsactiviteiten of niet. Maar voor wie zin heeft ontstaat er een nieuwe wereld. We organiseren uitstappen of bedenken voordelen waar iedereen beter van zal worden. Dit zal niet alleen voordelen bieden voor alle bewoners maar ook voor hun kinderen en familie.

Zorg op maat

In Residentie Zilverzand leggen we niet de focus op zorg… ook al is deze 24 uur per dag en 7 dagen per week (24/7) perfect georganiseerd en subtiel aanwezig.

Zorgondernemer van het jaar

De bestuurder van Zorg van de Toekomst vzw (de uitbater) werd in 2013 uitgeroepen tot zorgondernemer van het jaar door Voka, Partena en Mederi. Marc Driesen is verpleegkundige van opleiding en heeft meer dan 10 jaar in de thuisverpleging gewerkt. Hij weet dus, als woonassistent, beter dan wie ook hoe belangrijk kwalitatieve zorg is.

Maatwerk

De persoonlijke, al dan niet dagelijkse zorg (bijvoorbeeld door Wit Gele Kruis, zelfstandig thuisverpleegkundige,…) is een vrije keuze en wordt dus zelf bepaald door de respectievelijke bewoner.

Iedere flat is uitgerust met een noodoproepsysteem dat 24/7 verbonden is met een zorgcentrale. Heb je dit nog niet nodig dan zal het ook niet opvallen. Heb je het wel nodig: dan voorzien we jullie van het laatste nieuwe oproepsysteem “Jane” dat al tal van innovatieprijzen heeft gewonen.

De woonassistent is iedere week aanwezig in de residentie. Dus wanneer er vragen zijn rond administratie, premies, tegemoetkomingen, thuiszorgmateriaal of andere diensten zal hij of zij je graag verder helpen.

We zijn ervan overtuigd dat we jullie in de toekomst kunnen ontmoeten in Residentie Zilverzand. Wij kijken er alvast naar uit!

Ontdek de Paloma brochure!

Met Paloma Vlaanderen staan we bekend voor ons uniek woonconcept! Wij zijn erin geslaagd om betaalbaarheid te koppelen aan dienstverlening met inhoud. Een inwonend conciërgekoppel, groepsvoordelen voor eigenaars en bewoners en meer!

Wil je graag meer weten?
Download onze brochure door het onderstaande formulier in te vullen.