fbpx

Een serviceflat huren bij Paloma Vlaanderen: een goede keuze

Zoek je naar een mooi appartement met service die je zelf kan samenstellen? Dan kun je een serviceflat huren bij Paloma Vlaanderen.Bij ons kunnen mensen van alle leeftijden zich thuis voelen. Eigenlijk zoals in een gezellige wijk, waar iedereen mekaar wel van ergens kent. Maar ook een beetje zoals in een hotel, waar je niet altijd zelf voor alles moet zorgen

Het beste van twee werelden

Jong, minder jong, sportief, creatief, laten doen, zelf doen… bij Paloma houden we van een gezonde mix van wonen die een boeiende mix van mensen, met een vaak verrassende mix van verhalen en talenten, dichter bij elkaar brengt. Een beetje zoals in een gezellige wijk, waar iedereen mekaar wel eens tegenkomt, op dezelfde activiteit, hetzelfde feestje… En waar je, als het nodig is, goed voor elkaar zorgt. Dat alles met zoveel of zo weinig tussenkomst van PALOMA als je zelf leuk vindt.

Serviceflat huren
Serviceflat huren

Een serviceflat, wat is dat?

Een serviceflats is een appartement zonder drempels en waar je beroep kan doen op service wanneer je het nodig hebt. In het gebouw zijn er ook nog tal van andere ruimtes aanwezig die een aanvulling zijn op je levensstijl: ontspanningsruimte waar ontbijten, apéro’s, feestjes of andere activiteiten georganiseerd kunnen worden. In sommige gebouwen ook een fitnesslokaal, een zwembad, een mooie tuin die je zelf niet meer moet onderhouden,… 

Waarom een serviceflat huren bij Paloma Vlaanderen?

Denk je voor jezelf of voor je ouders na om een serviceflat te huren? Zoek niet verder!Paloma heeft wat je zoekt!. Waarom? Wij vertellen het je graag!

Na het lezen van alle voordelen, sta jij of je geliefde ongetwijfeld te popelen om in één van onze residenties te bezoeken.

Serviceflat huren

Een serviceflat huren bij ons is betaalbaar

Paloma staat bekend om zijn betaalbaarheid en service met inhoud. Bovendien heb je de mogelijkheid om zelf je diensten samen te stellen en kan je rekenen op tal van groepsvoordelen op elektriciteit, verwarming, multimedia, verzekeringen,…

Serviceflat huren

Vitaal en veilig wonen

Door een serviceflat te huren bij Paloma Vlaanderen sta je nooit alleen en beleef je altijd meer. Met onze service willen we wonen en samenwonen vitaler en veiliger maken.

Serviceflat huren

De beste zorg kies je zelf

Het woonconcept dat Paloma rond serviceflats heeft uitgewerkt, is uniek. Daarbij gaan we ervan uit dat iedereen, met en zonder beperking, welkom is, maar dat niet iedereen dezelfde zorg nodig heeft… en daarom ook niet betaalt. Dat kies je zelf!

Serviceflat huren

Je maakt deel uit
van een community

Buren kunnen elkaar vinden op allerlei leuke sociale activiteiten, die we o.a. met PALOMA CLUB organiseren. Feestjes, optredens, tornooien, tentoonstellingen, beurzen, markten… Alles voor onze leden en fans! Tegelijk moedigen we je aan om zelf initiatief te nemen.

Keuze uit de uitstekende locaties

Wil je een serviceflat huren, maar blijf je graag in de buurt van je familie en vrienden? Geen probleem! Onze serviceflats bevinden zich over gans Vlaanderen op strategische locaties. De natuur is nooit veraf en je hebt een vlotte toegang tot stedelijke voorzieningen.

Je vindt ons in heel Vlaanderen: van Antwerpen tot Limburg en van Oost- en West-Vlaanderen tot Vlaams-Brabant. In welke residentie wil jij intrekken?

Vraag ons om meer informatie

Heb je nog specifieke vragen over het huren van een serviceflat? Wil je meer weten over de serviceflats prijzen of ben je benieuwd of huisdieren toegelaten zijn? Neem dan vandaag nog contact op met ons. Wij staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen over onze dienstverlening.

Serviceflat huren

Ontdek de Paloma brochure!

Met Paloma Vlaanderen staan we bekend voor ons uniek woonconcept! Wij zijn erin geslaagd om betaalbaarheid te koppelen aan dienstverlening met inhoud. Een inwonend conciërgekoppel, groepsvoordelen voor eigenaars en bewoners en meer!

Wil je graag meer weten?
Download onze brochure door het onderstaande formulier in te vullen.