Paloma Sea

Wonen bij Paloma is een beetje zoals wonen op hotel. En als je thuis leeft zoals op hotel, wil je natuurlijk niet inboeten aan comfort als je op vakantie gaat. Daarom is er Paloma Sea: de kustresidentie van Paloma waarbij je comfort en service één op één met je mee reizen.

Jouw thuis, maar dan aan zee

Paloma Sea is de Paloma-residentie aan de Belgische Kust die in september 2023 de deuren zal openen. Residentie Park Aan Zee in Zeebrugge bestaat uit 39 assistentiewoningen op vijf minuten van de dijk van Knokke-Heist. In een wip ben je op het strand in Knokke geweest of zit je op een terrasje in de zon. De nabijheid van Knokke, maar niet de prijs van een Knokse overnachting. En alle comfort van thuis? Die gaat één op één met je mee.

Alles voor jou geregeld

Op vakantie gaan doe je om geen zorgen te hebben. Jij hoeft niet op zoek te gaan naar een appartementje om te huren, hoeft geen vervoer te regelen, en je hoeft al helemaal niet in te boeten op het comfort en de service die je gewend bent als je bij Paloma woont. Ga je naar Paloma Sea, dan kan alles voor jou geregeld worden, van het vervoer naar Zeebrugge tot vers brood of pistolets geleverd aan huis op de dagen dat jij het wenst. Ongeacht hoe veel of hoe weinig zorg je nodig hebt: dezelfde zorg en service staat voor je klaar zodra je arriveert. Je eigen noodoproepsysteem, je persoonlijke zorgfiche: je hoeft nergens aan te denken. En alle communicatie verloopt zoals altijd via het Paloma Platform. Gemakkelijk voor jou en voor je familie.

Fan van Paloma Sea?

Omdat Paloma Sea zo’n bijzonder mooi concept is, bekijken we ook andere projecten aan de kust. Zo hopen we in de toekomst nog meer vakantieresidenties te kunnen aanbieden aan onze bewoners. 

Ontdek nog meer van onze diensten

Paloma Green

Als je toekomstgericht wilt zijn als organisatie, kan je onmogelijk geen aandacht besteden aan duurzaamheid. Hiervoor hebben we het Green team van Paloma opgericht.

Paloma Community

Als je in een appartement gaat wonen, is het altijd fijn wanneer je een goed contact hebt met je buren. Het voordeel van Paloma is dat we bovendien bestaan uit verschillende residenties verspreid over heel Vlaanderen. In onze residenties zijn we allemaal buren!

Paloma Care

De zorg is perfect geoganiseerd op de achtergrond aanwezig en en kan op maat per bewoner verder uitgewerkt worden