Paloma Rent

Paloma helpt eigenaars om assistentiewoningen te verhuren. Onze grootste troef? We bieden de betaalbaarste en flexibelste servicecomponent op de markt in Vlaanderen. Door de lage instapkost en de op maat uit te breiden basisservice is verhuizen naar een Paloma-flat al snel veel interessanter voor potentiële bewoners. Het is namelijk goed voor nu én voor later.

Een moeilijke stap

De stap om kleiner te gaan wonen wanneer het onderhoud van een groot huis teveel wordt, is er één die de meeste mensen op een gegeven punt in hun leven zullen zetten. Desondanks blijft het een stap die niet eenvoudig is, en dat is begrijpelijk. Er komen veel vragen bij kijken, praktische beslommeringen, maar ook veel menselijke emoties. Zo is er bijvoorbeeld vaak toch een bepaald vooroordeel over assistentiewoningen. Het is niet gemakkelijk om toe te geven dat je huis wat te groot geworden is, en dat het misschien toch tijd is om na te denken over bepaalde comfortdiensten die heel wat tijd en energie zouden kunnen besparen van jezelf of je kinderen.

Dankzij Paloma kunnen we ook verhuren aan -65 jarigen! Een wereld van verschil voor het succes van de residentie.

Senior woman at home, using laptop

Betaalbaarheid en flexibiliteit verkleinen de stap

Appartementen zoals die van Paloma waar de mogelijkheid bestaat om met een zeer bescheiden basispakket aan diensten in te stappen, zorgen ervoor dat het ook interessant is voor mensen die nog maar weinig nood hebben aan zorg en ondersteuning om hier te komen wonen. Ze betalen geen onnodige kosten voor services die ze niet gebruiken en bewaren alle autonomie die ze willen, maar hebben tegelijk wel de flexibiliteit om de services uit te breiden in de toekomst wanneer het nodig wordt.

Zo wordt de stap naar een assistentiewoning dus kleiner gemaakt, zowel financieel als psychologisch. Het comfort is er, de zorg is beschikbaar, maar hoeft niet in zijn geheel benut te worden en dus ook niet onnodig betaald. Door de meest betaalbare servicekost op de markt te bieden zijn we als enige in staat om ook -65 jarigen aan te trekken. Dit is niet alleen essentieel om alle flats volzet te krijgen maar ook om het project een hedendaags en vitaal imago te geven.

Bruisende community

De aanwezigheid van jongeren mensen en medioren heeft op zijn beurt een sneeuwbaleffect: een Paloma-residentie bestaat daardoor uit een mix van leeftijden, wat belangrijk is voor een community. Mensen van verschillende leeftijden, met elk hun eigen sterktes kunnen zo samen een fijne gemeenschap vormen die elkaar inspireert. Potentiële nieuwe bewoners gaan hierdoor liever in een Paloma-residentie komen wonen. Ze weten dat hier mensen van verschillende leeftijden thuis zijn, en dat het er fijn wonen is voor iedereen. Je kunt hier meer over lezen bij Paloma Community.

Ontdek nog meer van onze diensten

Paloma Benefits

Deel uitmaken van Paloma is als bewoner en eigenaar deel zijn van een community, en daar horen ook een heleboel groepsvoordelen bij!

Paloma Pay

Paloma Pay is dé oplossing om veilig en transparant online te betalen via het Paloma Platform. Zo betaal je voor diensten, activiteiten of producten van onze dienstverleners en leveranciers, zonder dat je hiervoor een kredietkaart of bankkaart moet gebruiken.

Paloma Conciërge

Vragen en problemen zijn er niet alleen tussen de kantooruren! Om een contnue service, hogere veiligheid en een optimaal beheer van het gebouw te garanderen kan paloma een inwonend conciërgekoppel voorzien in elke residentie.