Paloma Pay

Paloma Pay is dé oplossing om veilig en transparant online te betalen via het Paloma Platform. Zo betaal je voor diensten, activiteiten of producten van onze dienstverleners en leveranciers, zonder dat je hiervoor een kredietkaart of bankkaart moet gebruiken. Ook is het gemakkelijker en voelt het veiliger dan veel cash in huis te hebben. Het bedrag in je Paloma Wallet laad je vooraf op, en alle uitgaven kan je via het Platform raadplegen.

Geen zorgen meer om cash geld

Misschien vind je het niet veilig om cash geld in huis te hebben. Zeker als het grotere bedragen zijn, is het niet voor iedereen een fijn gevoel. En als je liever kleine bedragen in huis hebt, dan moet je regelmatig naar de bank, wat ook niet altijd even handig is. Betalen met cash geld is bovendien niet zo overzichtelijk. Hoeveel heb je precies betaald en wanneer? Hier biedt Paloma Pay een oplossing: je hebt geen cash meer nodig en betaalt dienstverleners en leveranciers gewoon via het Paloma Platform.

Veilig online betalen zonder kaart

Niet iedereen vindt het even fijn of gemakkelijk om online te betalen met een kredietkaart of bankkaart. Sommige mensen maken zich zorgen om de veiligheid, en dit is helemaal te begrijpen. Met Paloma Pay heb je (of je moeder die bij ons woont) geen bankkaart of cash nodig om dienstverleners (online) te betalen: je betaalt gewoon via het tegoed dat je hebt opgeladen via Paloma.

Paying for purchase online

Hoe werkt Paloma Pay?

Schrijf naar Paloma een bepaald bedrag over met de vermelding van de naam van u als bewoner (of van een familielid), de naam van de residentie en de flatnummer. Een Paloma medewerker zan het tegoed in credits omzetten op het platform. Voor de mensen die digitaal genoeg zijn kan dit ook rechtstreeks gebeuren vanuit hun bank-app.

Ontdek nog meer van onze diensten

Paloma Health

Bij Paloma komt gezondheid vóór zorg. Want zorg is pas nodig wanneer gezondheid minder gaat. En gezondheid is belangrijk voor iedereen, ongeacht je leeftijd en de hoeveelheid zorg die je nodig hebt.

Paloma Platform

We bieden een platform om sneller en transparanter met elkaar te communiceren tussen bewoners, familie van bewoners, eigenaars, syndicus en de woonassistent. We beseffen dat niet alle bewoners even digitaal zijn en zien het als onze taak om bewoners die interesse hebben om digitaler te worden met smartphone en/of tablet te ondersteunen met opleidingen in de residenties.

Paloma Green

Als je toekomstgericht wilt zijn als organisatie, kan je onmogelijk geen aandacht besteden aan duurzaamheid. Hiervoor hebben we het Green team van Paloma opgericht.