Paloma Health

Bij Paloma komt gezondheid vóór zorg. Want zorg is pas nodig wanneer gezondheid minder gaat. En gezondheid is belangrijk voor iedereen, ongeacht je leeftijd en de hoeveelheid zorg die je nodig hebt.

Health, website and phone with man cooking food while reading online with blog, internet or app. Ki

De gezondheidsscan

Als je bij Paloma komt wonen, willen we graag weten hoe het met je huidige gezondheid is gesteld. Daarom bieden we iedere nieuwe bewoner een complete gezondheidsscan aan die uitgevoerd kan worden in zijn/haar eigen flat. Het resultaat van de screening geeft jou en ons een duidelijk inzicht in welke zaken er nodig zijn om je gezondheid optimaal te houden of te verbeteren. Samen kunnen we bekijken welke verbeteringen we zouden kunnen doen op vlak van voeding, beweging, ontspanning en andere begeleiding via onze partners.

Voorkomen is beter dan genezen

Iedereen, ongeacht de leeftijd heeft er baat bij om te weten in welke staat diens gezondheid zich bevindt. Kennis is macht, vooral als het over je gezondheid gaat. Als je weet waar er meer aandacht aan besteed moet worden, kan je ook de nodige stappen hiervoor ondernemen en kan je bepaalde gezondheidsproblemen voorkomen. De Paloma woonassistent staat je hierin bij en ziet dit als een zeer belangrijke service naar al haar bewoners. Op termijn willen we dit willen dit ook integreren op het Paloma Platform. Je kunt rekenen op de hulp van onze gespecialiseerde partners of natuurlijk zelf je eigen dienstverleners inschakelen. Alles is zoals altijd geheel vrijblijvend.

Ontdek nog meer van onze diensten

Paloma Conciërge

Vragen en problemen zijn er niet alleen tussen de kantooruren! Om een contnue service, hogere veiligheid en een optimaal beheer van het gebouw te garanderen kan paloma een inwonend conciërgekoppel voorzien in elke residentie.

Paloma Sea

Wonen bij Paloma is een beetje zoals wonen op hotel. En als je thuis leeft zoals op hotel, wil je natuurlijk niet inboeten aan comfort als je op vakantie gaat. Daarom is er Paloma Sea: de kustresidentie van Paloma waarbij je comfort en service één op één met je mee reizen.

Paloma Green

Als je toekomstgericht wilt zijn als organisatie, kan je onmogelijk geen aandacht besteden aan duurzaamheid. Hiervoor hebben we het Green team van Paloma opgericht.