Paloma Green

Als je toekomstgericht wilt zijn als organisatie, kan je onmogelijk geen aandacht besteden aan duurzaamheid. Om die reden is er Paloma Green: het Green Team van Paloma dat enerzijds bekijkt hoe een project verduurzaamd kan worden wat betreft energie en ecologie, en anderzijds de Paloma Community en haar bewoners ondersteunt met duurzame initiatieven en energiebesparing.

Ecologische voetafdruk verkleinen

Grote gebouwen hebben een grote ecologische voetafdruk. Er wordt meer energie verbruikt voor de verwarming, verkoeling, ventilatie, de verlichting en andere doeleinden dan in een kleiner gebouw, en daarnaast is er ook meer afval. Het Green Team van Paloma bekijkt hoe de ecologische voetafdruk van onze residenties verkleind kan worden. Op die manier willen we eigenaars helpen met onder meer de energiekosten te beperken. Het implementeren van een inwonend conciërgekoppel is al een stap in de goede richting.

Duurzame initiatieven

Duurzaamheid gaat verder dan energie, hoewel energie tegenwoordig natuurlijk een grote uitdaging vormt voor ons allemaal. Het gaat ook om afval verminderen, CO₂-uitstoot beperken, natuurbescherming en -behoud, waterbesparing, korte keten winkelen en zoveel meer. Gelukkig bestaan er tegenwoordig heel wat bijzondere, impactvolle initiatieven die mensen helpen om op een positieve manier bij te dragen aan een duurzamere planeet. Van boomplantinitiatieven tot insectenhotels, en van lokale voedselproducenten die thuis leveren tot bijentuinen. Paloma Green staat open voor alle initiatieven die de bewoners en eigenaars kunnen helpen om hun steentje bij te dragen aan een groenere wereld. Heb jij een goed idee? Deel het met ons!

Ontdek nog meer van onze diensten

Paloma Conciërge

Vragen en problemen zijn er niet alleen tussen de kantooruren! Om een contnue service, hogere veiligheid en een optimaal beheer van het gebouw te garanderen kan paloma een inwonend conciërgekoppel voorzien in elke residentie.

Paloma Pay

Paloma Pay is dé oplossing om veilig en transparant online te betalen via het Paloma Platform. Zo betaal je voor diensten, activiteiten of producten van onze dienstverleners en leveranciers, zonder dat je hiervoor een kredietkaart of bankkaart moet gebruiken.

Paloma Sea

Wonen bij Paloma is een beetje zoals wonen op hotel. En als je thuis leeft zoals op hotel, wil je natuurlijk niet inboeten aan comfort als je op vakantie gaat. Daarom is er Paloma Sea: de kustresidentie van Paloma waarbij je comfort en service één op één met je mee reizen.