Paloma Conciërge

Vragen of problemen zijn er niet alleen wanneer wij zelf aanwezig zijn. Om een continue service, hogere veiligheid en een optimaal beheer van het gebouw te garanderen kan Paloma een inwonend conciërgekoppel voorzien in elke residentie. De conciërges en de woonassistent vormen samen een team dat instaat voor een doorlopende service aan alle bewoners, familie van bewoners en eigenaars.

Doorlopende service en hulp

Paloma wil bewoners het gevoel geven dat ze in een hotel verblijven. Wanneer je hulp nodig hebt als de woonassistent niet aanwezig is, kan je daarom rekenen op het inwonende conciërgekoppel. Heb je je bijvoorbeeld buitengesloten in het weekend, of ligt er ‘s ochtends vroeg ijs of sneeuw? Moeten de parasols op het terras tijdens een warme zomerdag worden geopend? De conciërge is in huis en staat je bij. Zo ben je altijd geholpen, net als op hotel. Dit geeft een gevoel van zekerheid en veiligheid, zowel aan de bewoners als aan hun familieleden.

Beter gebouwbeheer, meer veiligheid​

De inwonende conciërge staat bovendien samen met de syndicus in voor het beheer van het gebouw en ziet erop toe dat alles piekfijn in orde blijft. Paloma gaat enkel nog voor residenties met een inwonend conciërgekoppel aanwezig indien de eigenaars hiervoor open staan. Zij zorgen ervoor dat de deuren van de gemeenschappelijke ruimtes steeds goed afgesloten zijn en dat er geen onnodige energiekosten gemaakt worden door bijvoorbeeld lichten die blijven branden, verwarming die nog aanstaat, of ramen die niet gesloten werden. Ook wordt het werk van de syndicus vergemakkelijkt door de aanwezigheid van een conciërge op elke locatie. Moet de meterstand bijvoorbeeld opgenomen worden, dan kan dit via een telefoontje met de conciërge razendsnel opgelost worden. 

Door veel te praten met bewoners en hun familieleden voelen we dat het conciërgekoppel werkelijk een game-changer is. Je kan meer service bieden tegen een betaalbare prijs.

Ontdek nog meer van onze diensten

Paloma Benefits

Deel uitmaken van Paloma is als bewoner en eigenaar deel zijn van een community, en daar horen ook een heleboel groepsvoordelen bij!

Paloma Community

Als je in een appartement gaat wonen, is het altijd fijn wanneer je een goed contact hebt met je buren. Het voordeel van Paloma is dat we bovendien bestaan uit verschillende residenties verspreid over heel Vlaanderen. In onze residenties zijn we allemaal buren!

Paloma Platform

We bieden een platform om sneller en transparanter met elkaar te communiceren tussen bewoners, familie van bewoners, eigenaars, syndicus en de woonassistent. We beseffen dat niet alle bewoners even digitaal zijn en zien het als onze taak om bewoners die interesse hebben om digitaler te worden met smartphone en/of tablet te ondersteunen met opleidingen in de residenties.