Paloma Comfort

Dankzij onze comfortdiensten hoef je je nergens zorgen om te maken. Nu niet, en later niet. Bijzonder is namelijk dat service bij Paloma op maat is en ongelimiteerd.

Je betaalt voor wat je nodig hebt

Service op maat betekent dat je betaalt voor de diensten die je op dit moment nodig hebt. Heb je momenteel weinig behoefte aan service, dan betaal je dus het minimum voor de basisdienstverlening. De service en de kosten worden volledig afgestemd op jouw noden. Zo ben je gerust dat wanneer het ooit nodig is, alle mogelijke comfortdiensten binnen handbereik zijn zonder dat je hier zelf nog veel voor in orde moet brengen.

Ongelimiteerde service

Service op maat betekent niet enkel dat je niet onnodig betaalt voor diensten die je nog niet nodig hebt, maar ook dat de service zich niet laat beperken tot een vast pakket. Wat je ook wil regelen: stel ons je vraag, en wij bekijken hoe we je kunnen helpen. Van kleine, eenmalige taakjes tot specifieke wederkerige taken die gewenst zijn, niets is te veel gevraagd.

Groen terras assistentiewoningen

Wat zijn comfortdiensten?

Wonen met comfort betekent wonen in een energiezuinig, modern, hedendaags, appartement dat toekomstgericht is. Praktisch gezien betekent dit bijvoorbeeld dat het appartement drempelloos is. Daarnaast betekent het ook wonen in een residentie waar je het gevoel kunt hebben dat je op hotel bent. Paloma functioneert als receptionist die alles voor jou op maat kan regelen dankzij de woonassistentie en het inwonende conciërgekoppel. Een aantal voorbeelden van comfortdiensten die wij verzorgen:

Bereikbaarheid en goede communicatie naar eigenaars en bewoners vinden we zeer belangrijk en draagt bij aan een verhoogd comfort.

Ontdek nog meer van onze diensten

Paloma Benefits

Deel uitmaken van Paloma is als bewoner en eigenaar deel zijn van een community, en daar horen ook een heleboel groepsvoordelen bij!

Paloma Platform

We bieden een platform om sneller en transparanter met elkaar te communiceren tussen bewoners, familie van bewoners, eigenaars, syndicus en de woonassistent. We beseffen dat niet alle bewoners even digitaal zijn en zien het als onze taak om bewoners die interesse hebben om digitaler te worden met smartphone en/of tablet te ondersteunen met opleidingen in de residenties.

Paloma Community

Als je in een appartement gaat wonen, is het altijd fijn wanneer je een goed contact hebt met je buren. Het voordeel van Paloma is dat we bovendien bestaan uit verschillende residenties verspreid over heel Vlaanderen. In onze residenties zijn we allemaal buren!