Paloma Care

Net als comfort is zorg bij Paloma op maat. We maken bij onze residenties daarom een onderscheid tussen Low Care en High Care.

Basisdienstverlening

Omdat het erkende assistentiewoningen zijn, is er in alle Paloma-appartementen een zeer goed uitgewerkte basisdienstverlening voorzien tegen die prijs/kwaliteit gezien de beste van heel de markt zijn. Hierdoor hoef je iedere dag niet teveel te betalen voor diensten die je nog niet nodig hebt, maar kan je er wel op rekenen in de toekomst. Zo vinden ook -65-jarigen steeds vaker hun weg naar onze projecten en ontstaat er een woonvorm met een mix van leeftijden.

Happy senior woman going through her medical data with young nurse at residential care home.

Uitgebreidere zorg

Als bewoner kan je bij Paloma extra (zorg)diensten aanvragen wanneer je ze nodig hebt. Wil je boodschappen aan huis? Vragen bij je administratie? Of heb je nood aan gespecialiseerde thuisverpleging? Stel ons je vraag en wij contacteren onze vaste partners. Zo trachten we alle bewoners en hun familie te ontzorgen.

Via het Paloma Platform willen we diensten en zorg binnen handbereik brengen

Wat bedoelen we met basisdienstverlening?

De basisdienstverlening bij Paloma wordt gecoördineerd door de lokale woonassistent. Dit betekent dat wij samenwerken met lokale en nationale partners:

Alle communicatie hieromtrent met de bewoners en familie verloopt via het Paloma Platform. Wanneer de bewoner nog niet zo digitaal is zal hij of zij nog steeds alle communiucatie per brief ontvangen.

Eerst gezondheid, dan zorg

Bij Paloma leggen we de nadruk op gezondheid. Gezondheid is belangrijk voor iedereen, ongeacht welke leeftijd, en een goede gezondheid helpt je op alle vlakken. Zorg is pas nodig wanneer de gezondheid wat minder gaat. Daarom staan wij je bij om je gezondheid te verbeteren dankzij Paloma Health.

Ontdek nog meer van onze diensten

Paloma Benefits

Deel uitmaken van Paloma is als bewoner en eigenaar deel zijn van een community, en daar horen ook een heleboel groepsvoordelen bij!

Paloma Comfort

Dankzij onze comfortdiensten hoef je je nergens zorgen om te maken. Nu niet, en later niet. Bijzonder is namelijk dat service bij Paloma op maat is en ongelimiteerd.

Paloma Community

Als je in een appartement gaat wonen, is het altijd fijn wanneer je een goed contact hebt met je buren. Het voordeel van Paloma is dat we bovendien bestaan uit verschillende residenties verspreid over heel Vlaanderen. In onze residenties zijn we allemaal buren!