Paloma Benefits

Deel uitmaken van Paloma is deel zijn van een community, en daar horen ook een heleboel groepsvoordelen bij, zowel voor onze bewoners als voor de eigenaars van de appartementen.

Voordelen voor eigenaars en bewoners

Als groep is Paloma in staat om bepaalde tarieven en voordelen te onderhandelen met partners die je als individu onmogelijk kan bekomen. Zowel bewoners als eigenaars kunnen profiteren van deze voordelen, want zonder beiden zou er geen Paloma zijn. Maar ook de collega’s die werken bij Paloma kunnen genieten van deze voordelen. Een paar zaken waar je van geniet bij Paloma:

Heb je een suggestie?
Laat het ons weten!

Paloma blijft groeien en we zijn dan ook steeds op zoek naar nieuwe partners om samenwerkingen mee aan te gaan. Daarbij luisteren we heel graag naar de suggesties van bewoners en hun familieleden en de eigenaars. Heb jij een tip of suggestie? Laat het ons zeker weten.

Ontdek nog meer van onze diensten

Paloma Rent

Paloma helpt eigenaars om assistentiewoningen te verhuren. Onze grootste troef? We bieden de betaalbaarste en flexibelste servicecomponent op de markt in Vlaanderen.

Paloma Move

Verhuizen naar een assistentiewoning: hoe begin je eraan? Een verhuis brengt altijd kopzorgen mee, en kleiner gaan wonen vormt dan nog een extra uitdaging. Hiervoor hebben we al onze kennis, praktijkervaring én voordeeltarieven gebundeld in Paloma Move: de allesomvattende verhuisdienst.

Paloma Pay

Paloma Pay is dé oplossing om veilig en transparant online te betalen via het Paloma Platform. Zo betaal je voor diensten, activiteiten of producten van onze dienstverleners en leveranciers, zonder dat je hiervoor een kredietkaart of bankkaart moet gebruiken.